Neštovice dětí při těhotenství v 1.trimestru. Mám se obávat komplikací?

aksil_e
6. bře 2020

Hezky den. Moje deti s vysokou pravdepodobnosti dostanou nestovice (vidaly jsme se s dcerami me kamaradky, ktere se dneska rano obe osypaly).
Jsem v 9.tydnu tehotenstvi. Sama jsem nestovice prodelala v necelych 3 letech. Mam se obavat komplikaci? Mate s tim zkusenosti?
Dekuji.

aneta15
6. bře 2020

@aksil_e pokud jsi je prodělala tak se bát nemusíš. Moje sestřenice je dostala. Musela pak absolvovat vyšetření navíc, ale má zdravou holčičku.

aksil_e
autor
6. bře 2020

@aneta15 Takze az to deti dostanou mam kontaktovat sveho gynekologa?

jge
6. bře 2020

Ahoj, me deti meli nestovice v mem 17 tt. SLa jsem na testy z krve, ktere potvrdili, ze mam protilatky. Vse OK. Nestovice nejdrive mel syn a pak dcera - byli jsme v tom cca mesic. Mam zdrave treti miminko 🙂

aksil_e
autor
6. bře 2020

@jge Dekuji za zkusenost. Doktorovi jsi to hlasila az pri vysevu nebo predtim,pokud jsi to ocekavala?

jge
6. bře 2020

@aksil_e Neocekavala jsem. Prvni dite se vysypao, volala jsem dr. Ten mi napsal doporucenku na odber na protilaky. Do dvou dnu jsem mela vysldky a klid.

aksil_e
autor
6. bře 2020

@jge dekuju

aneta15
6. bře 2020

@aksil_e tak říct mu to můžeš. Ale sestřenice je chytla od dětí. Měla jich strašně moc. Ale byla na přelomu prvního a druhého trimestru.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru