Ahoj holky jsem dnes 19+5tt a od uterka me prepadl kasel,bolesti v krku,skrabani v krku a ryma. Byla jsem v lekarne a tam mi na to dali stopkasel sirup a pastilky septolen + morska voda. Jenze mi to vubec nezabralo,ba naopak se to horsilo. Porad kycham,kaslu a hrozne me od toho boli bricho,zda se mi,ze od te doby je i trochu tvrdsi. Nemuzu spat,nevydrzim dlouho v zadne poloze jak me to bricho z toho boli. Vcera jsem byla u doktorky,dala mi atb + mam brat ty veci z lekarny. Zatim ani trosku zmirneni. Co vam pomohlo na skrabani a bolest v krku + uplne ucpany nos??? Nemuzu skoro dychat,je to des :-/
Diky moc za rady.
Ahoj, me pomáhá extrakt z lichořeřišnice větší - nakapat tinkturu do vody a kloktat. Ale obsahuje to alkohol a nevím, zda se to může v těhotenství...já to mam u kojení, tam by to problém byt nemel...ideálně to zkus poptat u nějaké bylinářky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A jeste me z toho boli hlava,celo,kolem usi. Parada to je. A teplotu u toho vubec nemam. A aby toho nebylo malo,tak od mala malo obrannych latek :(