Nemoc v těhotenství, Bioparox nezabírá

hannika08
28. led 2016

Ahojky, Mám zdravotní problém ... Jsem ve 22+4 od pondělka jsem byla u své obvodní doktorky s tm , že mě pobolívá na hrudi a zádech při kašli , v krku ,slzý mi oči a ucpaný nos. Tak mě prohlédla krkrk samozřejmě zarudlej. Ještě k tomu jsem mírný astmatik. tak mi řekla že je to nějaká infekce a předepsala mi BIOPAROX sprej do nosu a krku . Jenže po 3 dnech užívání se mi to stále nezlepšuje a ikdyž kašlu vlký kašel tak je to stejně tak že se až dusím a nebo v zápětí vystřídá Suchý až takový štěkavý hnusný že mě zase bolí vše a co se týče rýmy , po aplikaci jakoby se spouští, ale pak je to zase ucpaný. Když si chci kýchnout tak to už je teprve horor Nemužu dokýchnout v pulce se to jakoby zastaví a dusím se hleny a je to i bolestive proto radši si rikam at spis kaslu nez kycham ... Takze zitra jsem nucena jit zase k doktorce , že BIoparox nezabirá. myslíte, že bych mohla ještě dneska skočit do lékarny třeba pro jitrocelové kapky sirup ?

radana1992
28. led 2016

Zkus si koupit Stop Kasel od Dr Weis. Je vhodny i pro tehotne. Ale treba Ti dr predepise nejaka vhodna atb i kdyz si tehu.

hannika08
autor
28. led 2016

@radana1992 Děkuji za radu , no už abych byla z toho venku

pety91
28. led 2016

Veškérá stříkadla do krku , pastilky i sirupy přírodní - na odkašlávání- jsou bezpečné.

nupta
28. led 2016

Taky mi kdysi doporučovala jedna doktorka Bioparox, ale jsou na něj různé názory - od jiné dr. jsem slyšela, že stejně moc účinných látek (hlavně ty antibiotika) nemá. Já používala jitrocel na kašel (vykašlávání) - doporučila mi ho doktorka, ale také to není zázrak. Jinak inhaluji Vincentku a nos také proplachuji Vincentkou. V těhotenství trvá vyléčení mnohem déle - jednak proto, že nemůžeš užívat všechny léky a jednak proto, že tělo se stará ještě o budoucí mimčo. Ale pokud se cítíš blbě, myslím, že třeba jen telefonát - když ne rovnou návštěva u lékaře - ti řekne víc než my tady na dálku. Ať je ti brzy líp.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru