Otěhotněla jsem (což jsem nevěděla) a den nebo druhý den na to mi dal lékař na kontrole na nějaký zánět globule Macmiror (Macmiror Complex 500) a teď mám strach, jak tento chemický koktejl mohl ovlivnit vajíčko, které v době, kdy jsem si vesele vkládala léky, doputovalo do dělohy a uhnízdilo se. Neznáte někoho s podobným problémem? Ptala jsem se po telefonu lékaře a ten jen krčil rameny, že když by něco bylo špatně, že bych nejspíš (???) potratila. Ale nějak mě to neuklidňuje☹ Jsem zatím 5tt. Prosím, poraďte! Díky, Amálka
No, macmiror jsem měla napsaný v těhotenství na záněty, ale něco se mi plete, že by se neměl brát v prvním trimestru, radši koukni do příbalového letáku. Držím pěsti 🙂
Četla jsem že prvních 14 nebo 17 dní po oplodnění, když se něco pokazí, tak jsou ty buňky v takovém vývoji, že se to ještě opraví a kdyby se to neopravilo tak, jak naznačil pan dr bys pravděpodobně potratila, takže si myslím, že můžeš být v klidu!!🙂
přesně tak, kdyby bylo něco špatně, embryo se přestane vyvíjet. Tak buď bez starosti
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslím, že by to nemělo mít vliv na takhle malý plod. Měla jsem to podobně, navíc jsem nevěděla, že jsem těhotná a miminko přežilo i Silvestra 😀 prostě se drží láska naše, tak hlavně žádnou paniku a od teď už si dá doktor pozor a hlavně by měl nejlíp vědět, zda li to může mít na fazolku vliv.