Ahoj holky,jsem cca v 7tt včera jsem celý den lítala přišla jsem domu a zjistila že trovhu špinin,večer mě pobolíval podbřišel ale mela jsem pocit jestli to neni nadýmání,dnes jsem šla na kontrolu a dr mi řekla že tam krev je a že ve váčku nevidí plod 😢 řekla at přijdu na kontrolu v uterý po svatcích a že bud to ze mě odejde samo nebo mě pošle na revizi,jednou jsem byla na uměle přerušeném potratu a ted když by jsme si miminko moc přáli tak se stane tohle,jsem z toho na dně.Myslíte že je ještě nějaká šance že se tam něco objeví? A kdy nejdříve se můžeme pokoušet znovu? Dr řikala že po dvou MS,děkuju
Bez revize se můžete snažit ihned, s revizi se doporučuje počkat aspoň 2-3 ms kvůli sliznice, kupte si pak kontryhel a malinikovou směs, jsou holky které i.po revizi otehu dříve úmyslně ale % je to spojeno s více komplikacemi, ale záleží na vás taky může být vše v pohodě
Podle popisu bych se smířila s koncem ale jak se říká naděje umírá poslední
Ahojky no nejsem dr tak nevím kdy se nejpozději má objevit plod ve vacku,ja taky měla podezření na mimodelozni,lezela jsem v nemocnici,krvácela jsem a těhotenské hodnoty z krve stoupaly pomalu,a už mi říkali že ať se připravím na laparoskopii..ale nakonec je to ok;) tak třeba to u vás dopadne taky dobře!držím palce!
@majlunka1 A kolik přesně jsi? Taky záleží jestli jsi třeba neměla ovulaci dýl-tak pak to nemusí odpovídat. Někdo má cyklus kratší, někdo delší-kamarádce to nesedí o 2 týdny a to měla vždy cyklus pravidelný... Ještě bych neplašila.
I po revizi mi řekli že po šestinedělí se můžeme začít snažit když bude kontrola ok. Ono jak který doktor, někdo řekne po šestinedělí někdo po 3 měsících a jiný dokonce po 6...
A těhotenství může být klidně mladší pokud nevíte kdy byla ovulace. A taky může mít horší utz vaše doktorka a pak je to mladší těhotenství hůř vidět.
Holky děkuju za rady,nakonec to bylo zamlklé těhotenství,hned druhý den jsem začala krvácet a dva dny na to jsem měla velký bolesti s teplotou a střevní potíže,na kontrole po svátcích mi doktorka řekla že už tam skoro nic není,píchla mi injekci aby se děloha dočistila a druhou proti protilátkám v příštím těhu,ptže jsem Rh negativní,nechala jsem si vzít krev na toxoplazmozu a zítra jdu ještě na kontrolu,na revizi tedy nebudu nejspíš muset a jsem za to ráda,počkám až dostanu MS a za dva měsíce se začneme zase snažit,příště to bude třetí těhotenství tak doufám že se mi nebudou tvoř
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Omlouvám se za chyby píšu rychle a jsem ještě v šoku z té zprávy