Ahoj holky mam takovou asi blbou otázku. Nedomykaji se mi chlopně. Zjistili mi to ve dvaceti. Ve 25 jsem měla rodit prcka, ale nakonec šel akutně cisařem. No a ted rok zpatky aby toho nebylo malo mi zjistili astma. Bydlim v jinem městě a bohužel moje puvodni doktorka ktera to nedovirani chlopni našla tak ta je mrtva a moje stara karta již neni ☹ no a muj novy doktor ktery sleduje moje druhé těhu ví jen o astmatu. Otázka zní. Krom toho že bych to asi měla doktorovi zdělit 🙂 máte některá stímhle zkušenost ? Nedovíraní chlopní a astma? Jak ste rodily? Ja už ztoho mám hororové sny. Že se mi zastaví srdce nebo že se udusím. No vím stresuji ale tak možná to někdo pochopí ten stres. ☹ děkuji všem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ciambella ahoj, já mám jen tu nedomykavost a ještě mírnou. Nemám vůbec žádná omezení. Kdybys to měla ale nějaké závažné, musela bych chodit na pravidelné kontroly na kardio a řekli by ti omezení.. tak bych se tohohle nebála. kolegyně má nějaou vážnou nedomykavost a je na kontrole co půl rok a kdyby otěhotněla, hned by jí poslali na rizikáč. A co se týče astma, to bohužel nevím ☹ držím palce a nestresuj 🙂