Ahoj vsem.
Omlouvám se, ze pisu anonymne, ale mam k tomu duvody.
Doma mam uz dve deti dost velke. Par let zpatky jsem byla na potratu. Toto těhotenství bylo neplanovane a proto jsem na nej sla. Mam nyni NT, uz 4,5let. Dnes jsem vsak zjistila, ze jsem tehotna. S partnerem jsme miminko nyni neplanovali. Ani nevime jak se to mohlo stát. Ale chápu, ze nic neni 100%.
Nyni mam obavu, ze se jedna o mimodelozni tehotenstvi.. cetla jsem o tom hodne clanku. Mam v sobe NT, prodelala jsem před x lety chlamydie (ty jsem dostala od sveho nyni byvaleho partnera) a jsem kuracka. Upozorňuji, ze v zadnem tehotenstvi jsem nekourila...
Prosím je tady mezi vama nektera, ktera mela stejne problemy a miminko se ji narodila zdrave? Je mi 32let.
Dekuji predem
@lencaa11 A test vam vysel pokazde pozitivně? Co jsem si totiz udelala test vysel pozitivně..
@izzylka pardon, ale tyto testy davam dnes poprve. Dlouho jsem nebyla na zadne "maminkovske" diskuzi.. jsem zde po 8letech
@izzylka omlouvam se, myslela jsem ze je to na me.. :( vy nahodou nemate podobnou zkušenost jak pisu?
Já zkušenost nemám, ale pokud nešpiníte nebo nemáte bolesti, tak bych moc s mimoděložním nepanikařila... Jako není to pravidlo, ale většinou je to bolestivé 🤷 třeba k vám to miminko fakt chce, tak si našlo cestu 😊 zašla bych na gyndu ať na vás kouknu... Ona dutinka v děloze je vidět docela brzo a mohlo by vás to uklidnit 👍 držím palce 🍀
Testy mi vyšli doma + u lékaře jeden pak mi na to vzala krev a ta byla negativní samohrejme není přesně nic 100% ale jen ted vím že ne vždy test ukazuje těhotenství ale i jiné věci kolem zdraví zavolej tě k lékaři a on by vás měl vzít na kontrolu + na krev podle Digi testu jste otěhotněla +- 14 dní to vydet ani ještě nic extra nebude ☘️☘️
@izzylka tyhle testy jsou jiné než ty co jsem měla a lékař jaký má test to opravdu nevím píšu jen že i lékař mi řekl že když vyjde jaká koliv čárka na testu neznamena to hned že žena je těhotná ještě k tomu dal poznamku že bych to mohla vědět jako žena od 3 děti (4 krát těhotná ) proto píšu že ne vždy to znamená těhotenství
@izzylka no testy které jsem testovala byli více pozitivní a hned a u lékaře taky čárka byla hned v limitu proto jsem šla na krev tak že vím že prostě i když na 100% vyjde test ještě na 100% to nemusí bejt těhotenství může to bejt i jiný zdravotní problém u mužů třeba pozitivní test tehu muze ukazovat na rakovinu tak jak u ženy vajecniku ci dělohy atd ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
U Dr jsem ještě nebyla. Pravdepodobne jsem teprve v 3-4tt. Volat k dr budu v pondeli.