ahoj holky, mam problém už 14 dní mam výtok bílo žluté barvy a zdá se mi že mě bolí břicho, občas, ne vždy se přidá pálení a svědění, ale ne nic co by se nedalo vydržet. Beru nějaký tablety na mikozu, ale nic nepomaha, a dr ma dovolebou. Tak přemýšlím, zda jít na pohotovst, mate někdo podobnou zkušenost? bojím se o plod
Mne pomohl v zacatku tehotenstvi na mykozu kokosovy olej. 🙂
@azalka123 to určitě nebudeš a když se budou blbě tvářit ignoruj to čumí tak pořád 🙂 ...jde o tvoje mimčo a zdraví. Ty probiotika (Gynocaps) určitě vyzkoušej, ale bez přeléčení to nebude mít takovej výsledek a pak vyřadit to sladký, bohužel někdy ten prevít dokáže trápit celý těhu
Tak jsem byla u doktora, opět mi nechtěl udělat stěr a dal mi recept na Globulus Cum natrio 0,6 tak snad to pomůže. dnes to vyzkouším.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja mela vytok uplne cele tehotebstvi. Brala jsem furt dokola takovou borovoh vodu v globulich, ktera mi vzdycky v noci vytekla, vytok byl od bileho, pres zluty az hodne zeleny, obcas to svedilo a palilo. Dali mi i globule, na kterych je napsano, ze je nesmeji tehotne - Polygynax. No a vzdycky to pomohlo na par dni a zas vytok. Dite to neohrozuje, to je tam chranene tou hlenovou zatkou. Ale muze ho to ohrozit, kdyz leze ven. Takze mi pred porodem museli pichnout penicilin a vse ok