Ahoj holky, chci se zeptat,jestli jsou v těhu normální návaly horka.Jsem v 25 tt a tak týden mě to trápí.Vždy z ničeho nic mě začne být šílené horko a strašně se zpotím.Je to normální???Moc dík za odpovědi.
ahoj jsem annakristyna mam takovy problem z niceho nic me prepadne horka poceni jemi 35 let mohu jit do prechodu
Ahoj holky,dneska jsem chtěla jet do města,už jsem byla připravená a všechno,ale najednou se mi úplně zatmělo před očima,staršnej nával tlaku do hlavy,kterej přecházel až v takový brnění a horko a pot po celým těle hlavně v obličeji,byla jsem jak opařená zatím jsem totiž v těhu neměla žádný problém (ťuk ťuk) tak jsem si chvíli sedla s tim,že to přejde a bude to dobrý. Když už se zdálo,že je to dobrý tak jsem se pomalu zvedla a ono znova musela jsem se zapřít o stůl byla jsem strašně zesláblá a úplně se sesunula k zemi nebyla jsem schopná ničeho fakt hnusnej pocit. Nevíte čim by to mohlo být? Napadlo mě rychlá změna tlaku,nebo nevím nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím poraďte, zítra jdu naštěstí na kontrolu tak to zkusím říct Dr. tak uvidíme...
fifo, jasně že je to normální.
Mám problem v těhlech horkých dnech se hybat. nemužu se pořadně nadechnout a nijak se nemužu s chladit. sou dny kdy ani nic neudělam. připadám si jak bez energie. a nevim čím jí mám dobit.
Ahoj, navaly horka jsou normalni. Ja je man skoro porad. Je to zvlastni, nepamatuji se, ze bych je mela pro prvnim tehotenstvi.😊
Ahoj, jsem v 27tt a už se mi to stalo několikrát. Dnes to bylo extrémní a zrovna jsem byla v obchodě, nebylo si kam sednout.
Je to pokaždé najednou z ničeho nic - strašné vedro, hodně špatně se mi dýchá... A pocit, jako bych měla sebou seknout o zem.
Ahoj holky.. Tak taky jsem 27tt a dnes se mě to stalo.. Neskutečný vedro, po zádech mě snad tekl pot.. Ne pomáhalo ani to, že jsem si lehla.. Přítel mě vzal k oknu ani to.. Doprovodil na záchod, protoze sama bych nedošla vykonala jsem potřebu a je mě lépe.. Bohužel tyhle stavy k našemu těhotenství asi patří.. Takže vydržet
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
prosím někoho o odpověď