Nahnědlý výtok ve 25tt, máte zkušenost?

zajickova16
18. únor 2015

Ahoj chtěla jsem se zeptat, dneska ráno jsem zjistila že mám lehce nahnědlý výtok. Nic mne nepálí jen mne lehce poboliva v krizích, a třísla. Ale není to nic hrozného. Jsem ve 25 TT. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji za rady 🙂

ninikry
18. únor 2015

@zajickova16 ty radsi zavolej na gyndu a zeptej se tam a na nic necekej, budes mit klid, drzim pesti

pettule
18. únor 2015

S hnědým výtokem bych šla hned na gyndu.

simdan
18. únor 2015

jj na gyndu čím dřív tím líp,nevím co může znamenat výtok,ale bolest v křížích může znamenat předčasný porod,taky jsem to tak měla ve 24tt,ale nakonec jsem přenášela 😀

zajickova16
autor
18. únor 2015

Jak naschvál, je tam doktor az zítra. Bylo to hned ráno, a od té doby nic. Tak snad se nic neděje.

lucyp13
18. únor 2015

@zajickova16 já to mě taky...pokud tě dál nic nebolí a cítíš pohyby jako obvykle tak bych byla v klidu a šetřila se..pokud tě to hlodá nebo citíš že něco špatně zajdi na pohotovost přímo do nemocnice

lucinka58
18. únor 2015

@zajickova16 Nestresuj se, ale zajdi tam. Může to být vytahováním placenty navrch. Já ji mám přes děložní hrdlo, takže jsem byla upozorněná, že jak se placenta vytahuje, že se tohle může stát. Pokud je to nahnědlé, tak je to v naprostém pořádku, pokud je to červené krvácení, tak ihned na pohotovost. Drž se a ať je všechno v pořádku 🙂

atenka46
18. čer 2015

Muzu se zeptat jak to dopadlo?ja jsem 26tt a dnes jsem mela velmi slabou ke spineni po styku, do toho jsem byla pred 3 dny na 4D UTZ a z toho me pekne bolelo bricho den a pul... Problem je ze jsme na dovolene tak nevim jestli tady shánět doktora ☹

zajickova16
autor
18. čer 2015

Já jsem u doktora nakonec nebyla, podruhé jsem to na kalhotkach už neměla. Je možné ,že to máš z pohlavního styku. Pro tvůj klid si třeba doktorovi jen zavolej. Hlavně nestresuj ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru