Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli Vás některou taky trápí nadměrné slinění, já totiž ve svém okolí nikoho takového neznám.... 😒 Mám to od počátku těhotenství, pořád někam odplivávám, mám u sebe neustále plivátko i před spaním než usnu.... Je to strašné. Když se ty sliny snažím spolknout, tak se mi zvedne žaludek a udělá se mi ještě víc slin v puse. Pomohlo Vám něco? Jsem ve 34. týdnu, doufám, že po porodu to odezní....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nadměrné slinění v těhu nebo-li ptyalismus 🙂 mělo by po těhotenství vymizet - je to jeden z nepřijemných ,,zážitků" těhotenství který se může a nemusí vyskytnout tak jako zvracení..
Zkus se zeptat gynekologa jestli na to nění přímo nějaký farmaceutický doplněk , pasta, výplach, cucací tabletky..
Také zajdi do bylinkářství někdy na to mohou zabrat výplachy ust třeba heřmánkem, šalvějí mátou 🙂
Cucání bonbónů především mentolové zkus nebo žvýkání.Ale jak na koho zabírá jak co. Ještě můžeš zkusit z lékarny adstringentní ZUBNÍ PASTY , které se doporučují při zánětech dásní a paradentóze 😉 😉