Mate nekdo ucinny typ ja se co nejdrive zbavit nachlazeni s silenou rymou a davivym kaslem? Drzi me to uz treti den a stale je to stejne :(
Heřmánkový nebo řepíkový čaj, teplo, potit se. Do nosu mořskou sůl, zahřívat dutiny, inhalovat. Je to protivné, ale do týdne to povolí.
Ahojda, zrovna to mam za sebou. Caj z cerstveho zavoru, s medem a citronem. Stava z cibule plus neni spatny mit rozkrojenou cibuli v mistnosti, kde lezis. Dale jsem si udelala na krk domaci cucaci bonbony, z medu, citronu, cukru a zazvoru a cucala jak diva. Naparovat nad hermankem. Co mi ale pomohlo nejvic, dle meho, tak zdravej vzduch na Vysocine, kde mame chalupu, ve meste jsem se s tim tez trapila 🤒
Ahoj tak mě už to drží skoro týden a pořád cítím že to ještě není ono... už jsem docela zoufalá =( Jsem ve 34tt brát nějaký prášky se mi nechce když mi bylo nejhůř tak jsem si vzala na noc jen paralen abych to vypotila... jinak na bolení v krku mi pomohl medovomáslovej zábal.. nos si prolévám konvičkou se slanou vodou, piju bylinkový čaje, pravidelně větrám, ležím a odpočívám...
@martiiisek me uz to drzi tri dny, zvracim porad hleny, ale dr mi rekla jen jitrocelovy sirup :( pripadam si uz hrozne... kdyz me presly (snad) ranni, celodenni nevolnosti, tak zase toto :(
ja mam taky jen Müleruv jitrocelovy sirup . Naordinovala jsem si ho sama,usoudila jsem že když ho může syn tak ja taky 🙂 nachlazení uz přešlo ale dusivy kasel uz am 14 dní a nejlepší se to. nejhorší je to noci. v pondělí se chystam k mudr.
Já si musela zvýšit polštář jinak jsem ráno zvracela hleny taky.. teď se mi sice hůř spí ale aspoň mi ráno není zle. V lékárně mi ještě doporučili bylinný nápoj od dr Weis tak ho taky pravidelně piju ale že by se to nějak lepšilo mi nepřijde..
Moje metoda - drsna, ale ucinna - kus cibule zmoulat a cucat (je to prirodni antibiotikum) a kloktat slivovici. Plus hermankovy caj, echinaceove kapky, kapky s lichorerisnici a vitamin C. Je v tom teda alkohol, ale jen trocha.
@martiiisek jj to uz delam taky, ale zase me z toho boli za krkem :(
Tak mám další poznatky k tomu kašli kamarádka mi poradila homeopatika Homeovox a třeba mě to fakt pomáhá a ještě k tomu sirup od Vincentky s jitrocelem a už bych řekla ze po týdnu se konečně dávám dokupy 😉 a ještě takovej dotaz mimo stěžovala jsem si u svého gynekologa že mám pořád trochu zvýšenou teplotu tak mě uklidnil ze v těhotenství je normální teplota do skoro 37.5 to sem treba vůbec nevěděla 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mku ahoj, ja jsem si s nachlazenim v tehotenstvi uzila svy..dvakrat zanet prudusek..jak clovek nemuze skoro nic brat, leceni trva dlouho..vyzkousela jsem vsechny mozny sirupy na kasel, morskou vodu na rymu, ale bez efektu.Jedine, co mi castecne pomohlo, byla tymianova mast a sprej Eucasol.Oboji od znacky Just.Na ten druhy zanet prudusek mi doktor predepsal nejaka antibiotika a ta zabrala.