Ahoj Holky , jsem po Zamlklem tehu , po roce jsem otěhotněla a vše OK . Akorát jsem Tedka dostala chřipku , mám dráždivej kašel , malinko rýmu , a trosku mě bolí v krku .
Mám se bát ?? Nějaké zkušenosti ?
@martina_slama moc děkuji za uklidnění .
V lékárně by daly paralen
Na bolest v krku vincentka pastilky .
Tak doufám ze to miminko zvládne a my budeme konečně šťastní .
@nikola988 Nebála bych se....
Byla jsem nachlazená hned na začátku těhotenství a další měsíc znovu,plus nevolnosti které začínaly a malá to zvládla skvěle-já hůře, ale co už 😁
Také jsem byla po ZT a dnes spolu jedeme 31.tt❤️
Obě moje těhotenství se projevily nejprve jako pořádná chřipka. U první jsem to ani nevěděla, takže prvotní léky ani nebyly čistě "pro těhotný" a vše v pořádku 🙂 Tak držím palce, ať je to tak i u tebe ❤
@vikysek0987 tak doufám ze nám to taky vyjde . Byla jsem s toho vyřešena .
A hlava je někdy horší než nemoc .
A máš teplotu? Pokud ne, tak bych si ten paralen radši nebrala, na kašel a rýmu stejně nepomůže a bolest v krku bych asi spíš vydržela než ji mírnit paralenem.
Ja mela covid, na konci karanteny jsem zjistila, ze jsem v 7.tt. Syn je naprosto zdravy.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikola988 já bych se asi nebala. Dlouhodobe horecky můžou byt problém, takže mě řekli od 37,5 snižovat pomoci Paralenu - ten by pry neměl škodit. Ono snad pres zimu se nachlazení vyhnout ani nedá. Jinak na bolest v krku sem si dělala ten priznic a v lékárně mi dali bonbóny, co můžou i těhotné. Ona ta hlava je někdy horší než nějaká chřipka, tak hlavně v klidu vylezet a ať všechno dobre dopadne ❤️