Nachlazení, bolest kloubů, hlavy, mlátnost v těhotenství

katherinne18
29. bře 2016

Zdravím holky 🙂 už delší dobu mě zlobí bolení v krku, ve středu v noci se mi to rozjelo. Ještě k tomu rýma, bolesti kloubů, bolesti hlavy, malátnost a furt se to jen horší, ještě se k tomu dnes přidal kašel, který je dost dráždivý. Horečky nemám, mám max 37,5. Byla jsem dnes u Dr. a i kdyz od soboty užívam sprej do nosu, tak rýma je snad furt jen horší, Dr. mi řekla jen, co můžu a poslala mě domu s tím, že mám přijít v pondělí, když se to nezlepší. Podotykam, ze většinu času trávím v posteli, když nemusím zrovna vařit, nebo nejedeme s přítelem na nákup. Chtěla sem se tedy zeptat, zda se to považuje za normální a nebo bych měla někam zajít? Děkuji za rady. 😒 🙂

baysha
29. bře 2016

Tohle mám minimálně třikrát do roka, někdy trvá i tři týdny, než se z toho vyhrabu. Nic moc jinýho než ležet a pít horký čaj se s tím dělat nedá.

janinka_b
29. bře 2016

Zkusila bych zázvorovou koupe. Vysyp do vany sáček mletého zázvoru. Lehni si do vany na 20 minut tak, aby mela srdce nad vodou a občas se do vany ponoř celá (budeš cítit zvláštní teplo). Pak si obleč pyžamo a zabal se do deky. Jestli jsi "nemocná", měla by ses začít potit (ale nebude ti vůbec horko). Jakmile se přestaneš potit, tak se osprchni a převleč do suchého. Mělo by se ti fakt ulevit a všechno povolit. Dej kdyžtak vědět.

shine2015
29. bře 2016

@janinka_b ona je ale tehotna....rozhodne bych v tehotenstvi nepoustela do zazvorove koupele....

hanickatoma
29. bře 2016

Me pomohl sypany caj od dr.weisse na chripku a nachlazeni, stoji ale kol 150,- kc. Je na cca 20 davek, pred mesicem me z podobnych neduhu ale suprove dostal..at je ti brzo lip 🙂

werik153
29. bře 2016

Já jsem dostala homeopatika, prodávají se v lékárně na příznaky chřipky a nebo na bolest v krku a vždycky mi do 3 dnů zabraly, je teda pravda že jedny stály asi 140,- + jsem měla ještě sirup na kašel, ten stál snad 200,- a ten mi teda nepomohl, ale ty homeopatika jo 🙂 tak je vyzkoušej.

janinka_b
31. bře 2016

@shine2015
ajo, to mi nějak uniklo :(

shine2015
31. bře 2016

@janinka_b to se stane... 😉

janinka_b
31. bře 2016

@shine2015
a co ten zazvor inhalovat? 🙂 Slyšela jsem, že je dobré inhalovat česnek 🙂

shine2015
31. bře 2016

@janinka_b to nevim...vseobecne ma i povzbudive ucinky....ja bych ani bylinky ani nic extra moc v tehu radeji nezkousela . Proste lezet max caj s citronem a paralen at nema horecky...

shine2015
31. bře 2016

A paralen spis pozdeji...az kdyz by byla teplota prws 37.7...

A na rymu i pro deti i pro dospele jsou dobre urbanovy koupele - lokty a ruce popripade i nohy,ale v pohode staci jen ruce do teple vody....krasne se ryma spusti. ..
Detem davam do umyvadla nebo lavoru na zem a kolem rucniky horkou vodu s hrackama....a jak si hraji povoli jim ryma hned do dvou dnu mame klid...

katherinne18
autor
31. bře 2016

Dekuji za rady 🙂 me Dr. doporučila stoptusin a paralen a delší dobu uzivam magnesium, ale nic z toho si neberu více jak 2x denně. Nezdá se mi, že by se to nějak lepšilo:( spíše horší:(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru