Ahoj mám takový problém.Týden před ms mi začalo bývat ráno hodně špatně, dokonce jsem i zvracela.5 dní před ms už mi to bylo divné(bolest prsou,nevolnosti) udělala jsem test a na něm na každém byli slabé druhé čárky (duchy), jenže dva dny před očekávanou ms jsem začala hnědě špinit celé dopoledne no a pak se to rozjelo docela v silné krvácení tak jak mám u ms ale trvalo to 4 dny (ms mi vždy trvá 7 dní).Testy ale přesto stále sílily, jak před krvácením ,tak v době krvácení i teď po krvácení.Přestala jsem 4 den krvácet to bylo teď v úterý a od té doby do včerejška nic.Včera po tahání dcery jsem zase začala slaboulince špinit ale jen velice slabě narůžověle a špiním do teď.Jenže mě tak nějak k tomu od včerejška začala bolet levá strana jako když u vaječníku taková zajimavá tupá, tuhá bolest nevím k čemu to přirovnat a jako bych chvilkami cítila otupěle i nohu.S první dcerou si nic takového nepamatuji.Dnes ten divný tupý pocit cítím i při tom, když udělám krok.Na gynekologii jsem objednaná zítra a docela se bojím jelikož mi bylo naznačeno že by mohlo jít o mimoděložní těhotenství a že to potřebují vyloučit.Je tu někdo kdo určitě prodělal mimoděložní těhotenství mohlo by to být ono?Nebo je šance že to bude v pořádku a je to třeba jen cysta (na které já od 14 let trpím ).Mám prodělanou operaci vaječníku kvůli cystě a za sebou před dcerou jeden potrat (zamlklé těhu-musela jsem jít na kyretáž).Možná se moc straším tím jak pořád nad tím přemýšlím a neustále něco čtu ale už mám prostě strach že je opět něco špatně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vercula7 Dobrý den, můžu se vás zeptat,jak to tenkrát dopadlo? Aktuálně řeším něco dost podobného.Dekuji 🙂