Ahojky, měla jste některá nějakou mykózu v těhotenství? Zrovna jsem si všimla, že jsem tam dole zarudla a občas to pálí a začalo to trochu i svědět 😓 nejspíš mi dr dá nějaké léky a mazání že? Zítra budu volat.
Měla jsem skoro celej třetí trimestr....mazala jsem, nějaký globule....ale přešlo to až s porodem.
@sylvusska
@sylvusska
@me_druhe_ja
Já se modlím, abych to neměla po celé těhotenství 😑 děkuji vám, uvidím, co mi zítra dr řekne
Mě teda trápily kvasinky celé těhu :( nikdy před tim ani nikdy potom jsem je neměla, ale celé těhu měsíc co měsíc jsem dostala pokaždé recept na krém nebo globule. Bylo to peklo, ale jsou i ženy co na to trpí celý život, takže těch pár měsíců se to dá popřípadě vydržet ...
Není na škodu to podpořit dobrou mikroflorou, kup si hylak, enterol a omez cukr, sacharidy, mléčné nezakysané výrobky, sladké ovoce. Naopak zařadit hodně zelené zeleniny. Omývat studenou vodou, můžeš mazat kokosovým olejem s kapkou teatree. Bavlněné prádlo a spíš sukně. Hodně štěstí.
@cherie24 já na to tedy trpěla i před těhu, tak doufám, že to nebude pořád, je to hrůza
@pindrusice tak nějak extra prehnane sladké nejim, ale dám si a to vše opravdu vyřadit nejde, zeleninu nejim skoro vůbec 😒
Jo taky jsem měla, pomahaly globule a mazat Canestenem, nikdy jsem na to netrpela,jen v těhotenství. Jinak s tebou souhlasim, že vyřadit jídlo je blbost, sama doktorka mi říkala, že se v těhotenství více méně nemám ničemu v jídle vyhýbat (samozřejmě kromě jako syrový maso atd.), že je to pak znát i na alergiich u dětí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
me to trapily 3 tydny pred porodem, doktorka mi neco napsala za masticku, ale moc mi to nezabiralo. Nejvic me zabral Sudokrem