Mykóza v těhotenství. Měla jste některá?

17. čer 2020

Ahojky, měla jste některá nějakou mykózu v těhotenství? Zrovna jsem si všimla, že jsem tam dole zarudla a občas to pálí a začalo to trochu i svědět 😓 nejspíš mi dr dá nějaké léky a mazání že? Zítra budu volat.

sylvusska
17. čer 2020

me to trapily 3 tydny pred porodem, doktorka mi neco napsala za masticku, ale moc mi to nezabiralo. Nejvic me zabral Sudokrem

me_druhe_ja
17. čer 2020

Měla jsem skoro celej třetí trimestr....mazala jsem, nějaký globule....ale přešlo to až s porodem.

autor
17. čer 2020

@sylvusska
@sylvusska
@me_druhe_ja
Já se modlím, abych to neměla po celé těhotenství 😑 děkuji vám, uvidím, co mi zítra dr řekne

cherie24
17. čer 2020

Mě teda trápily kvasinky celé těhu :( nikdy před tim ani nikdy potom jsem je neměla, ale celé těhu měsíc co měsíc jsem dostala pokaždé recept na krém nebo globule. Bylo to peklo, ale jsou i ženy co na to trpí celý život, takže těch pár měsíců se to dá popřípadě vydržet ...

pindrusice
18. čer 2020

Není na škodu to podpořit dobrou mikroflorou, kup si hylak, enterol a omez cukr, sacharidy, mléčné nezakysané výrobky, sladké ovoce. Naopak zařadit hodně zelené zeleniny. Omývat studenou vodou, můžeš mazat kokosovým olejem s kapkou teatree. Bavlněné prádlo a spíš sukně. Hodně štěstí.

autor
18. čer 2020

@cherie24 já na to tedy trpěla i před těhu, tak doufám, že to nebude pořád, je to hrůza
@pindrusice tak nějak extra prehnane sladké nejim, ale dám si a to vše opravdu vyřadit nejde, zeleninu nejim skoro vůbec 😒

ajja87
18. čer 2020

Jo taky jsem měla, pomahaly globule a mazat Canestenem, nikdy jsem na to netrpela,jen v těhotenství. Jinak s tebou souhlasim, že vyřadit jídlo je blbost, sama doktorka mi říkala, že se v těhotenství více méně nemám ničemu v jídle vyhýbat (samozřejmě kromě jako syrový maso atd.), že je to pak znát i na alergiich u dětí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru