Mykóza. Na pohotovost, nebo čekat, než mast zabere?

kristynapokorna
22. říj 2020

Ahoj maminky řešila ste některá mykozu? Od včera večera mě jakoby pálí a píchá uvnitř a štípe to když jdu na malou chodím častěji a je to nepříjemný chtěla bych nějak poradit koupila sem si nějakou mastičku uvidim zda pomůže musím s tímhle na pohotovost? Nebo mám počkat zda to zabere v pondělí jedu do Plzně na kontrolu děkuji za rady

verysucha
22. říj 2020

A není to spíš mocak když při curani?

kristynapokorna
autor
22. říj 2020

@verysucha právě si nejsem jistá to by mě bolelo asi víc podle mě ..

kristynapokorna
autor
22. říj 2020

@verysucha ale píchá to i normálně ne jen na wc právě .. takže si nejsem jistá noo

anet_98
22. říj 2020

@kristynapokorna zkus boraxové globule na noc a koupit mastičku např. Canesten. Já boraxky beru i preventivně a vždy pomůžou nastolit správné PH

pratensis
22. říj 2020

Mám při mykóze stejné projevy, tedy i to pálení a píchání při močení (to jen na okraj). Pomáhají mi výplachy Rosalginem, plus následné dodáni probiotik. Ale je teda pravda, že v posledních letech se mi mykózy opakovaně vracejí, takže jak definitivně zvítězit, neporadím.

terla
22. říj 2020

Na pojotovost to neni,stejne by ti napsali ten Canesten.Mazej a zaroven je dobre zavadet cipky nebo ty vyplachy.Kdyz nebylo,kdy koupit,tak jsem namocila tampon do jogurtu a zavedla.Trochu se mi ulevilo.Jinak pozor,musi se prelecit i partner,ten Canesten staci.

nazka
22. říj 2020

@kristynapokorna mně kdysi říkal gynekolog, že když už se to takhle projeví, tak jen madticka nezabere. V lékárně prodávají i canesten tablety, většinou jsou 3. Úleva je rychlá. Plus teda mazat asi 2 tydny.

alik20
23. říj 2020

Holky, jedine, co me na mykozu pomohlo, fakt jsem byla uz zoufala a kazdej mesic skoro jsem ji mela, pak jsem vycetla, ze pomaha cesnek, no tak jsem si ho zavedla, jako tampon na nitku a od te doby nic 👏 a do tri dnu bylo po problémů

draceka
23. říj 2020

@kristynapokorna Mně pomáhají také ty boraxové globule a jako prevence aby se to nevracelo Grepavit od Dr. Popova + pár kapek Audironu od Energy ředěného vodou na vložku.Drže se a ať je brzy lépe.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru