Mykóza kvasinky v těhotenství

kemalova
25. srp 2021

Ahoj od začátku těhotenství trpím na kvasinkovou infekcí mám hojný výtoky pálení svědění bohužel nic nepomáhá a tedy to nejde zalecit a popravdě se bojím něco pořád zavádět máte nebo měly ste to také ? Jsem teďka v 32 TT a mám obavy jak je to s porodem stery mi jsou dělané často a pokaždý masivně kvasinky na tři křížky 🙁

lucinka_16
25. srp 2021

@kemalova Taky jsem na ně trpěla... vyzkoušela jsem toho hodně. Vždy mi pomohl akorát Macmiror,který mi předepsal Dr. Když jsem se ptala co s tím, jak tomu nějak předejít...řekl,že mám vydržet 🤷🏼‍♀️ že to tak prostě někdo má 😔 nic jiného mi nezbylo, vydržela jsem. Měla jsem to tak obě těhotenství. Děs! Jinak když občas se to stane,tak Clotrimazol tablety,ale nevim,zda se můžou v těhotenství. A Fema gel od Nobilisu občas preventivně.

kemalova
autor
25. srp 2021

@lucinka_16 děkuji za odpověď mě Dr říkala že mám taky vydržet ať si níc nezavadim ale ty výtoky ☹️ mám hodně nažloutlý nazelenalý ☹️ a bojím se aby to nechytil čípek a abych kvůli tomu neporodila předčasně ☹️ noo sem zoufala od začátku Este měsíc a půl musím vydržet ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

anpineapple
25. srp 2021

@kemalova a nezkousela jsi nejake zaváděcí probiotika? Treba Gynimun je super 😊

lucinka_16
25. srp 2021

@kemalova Jakože bez léčby? Tak to bych nedala...😔 Určitě bych neco zkusila..výplach Rosalgin mi aspoň trochu ulevil 🤷🏼‍♀️

kemalova
autor
26. srp 2021

@lucinka_16 mě po tom rosalginu to víc palelo po výplachu clogin sem se cítila líp ale jen na chvíli úleva ...

petu22
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru