Ahoj od začátku těhotenství trpím na kvasinkovou infekcí mám hojný výtoky pálení svědění bohužel nic nepomáhá a tedy to nejde zalecit a popravdě se bojím něco pořád zavádět máte nebo měly ste to také ? Jsem teďka v 32 TT a mám obavy jak je to s porodem stery mi jsou dělané často a pokaždý masivně kvasinky na tři křížky 🙁
@lucinka_16 děkuji za odpověď mě Dr říkala že mám taky vydržet ať si níc nezavadim ale ty výtoky ☹️ mám hodně nažloutlý nazelenalý ☹️ a bojím se aby to nechytil čípek a abych kvůli tomu neporodila předčasně ☹️ noo sem zoufala od začátku Este měsíc a půl musím vydržet ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
@kemalova a nezkousela jsi nejake zaváděcí probiotika? Treba Gynimun je super 😊
@kemalova Jakože bez léčby? Tak to bych nedala...😔 Určitě bych neco zkusila..výplach Rosalgin mi aspoň trochu ulevil 🤷🏼♀️
@lucinka_16 mě po tom rosalginu to víc palelo po výplachu clogin sem se cítila líp ale jen na chvíli úleva ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kemalova Taky jsem na ně trpěla... vyzkoušela jsem toho hodně. Vždy mi pomohl akorát Macmiror,který mi předepsal Dr. Když jsem se ptala co s tím, jak tomu nějak předejít...řekl,že mám vydržet 🤷🏼♀️ že to tak prostě někdo má 😔 nic jiného mi nezbylo, vydržela jsem. Měla jsem to tak obě těhotenství. Děs! Jinak když občas se to stane,tak Clotrimazol tablety,ale nevim,zda se můžou v těhotenství. A Fema gel od Nobilisu občas preventivně.