Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.
Doufám, že to zas není nějaká provokace, protože i to už tady bylo
@dendys97 Takže lepší být bez dítěte než císař?🤦♀️
@jako_mala_holka ne není. Jen sem se ptala zda ma některá máminka zkušenosti z odmítnutí
@klokanka31 Pokud by nebyla šance porodit přirozeně tak bych dítě neměla a snažila se jít cestou třeba adopce
@dendys97 Ježíš proč?
@klokanka31 nechci postoupit císařský řez... Raději přirozeně i partner je názoru ze bychom zkusili adopcí nebo pokud je nejaka možnost náhradního mateřství
Jde, předpokládám ale, že by si musela něco někde podepsat a v případě pruseru by ti ho stejně udělali. A ty by si za to byla ještě ráda.
@dendys97 Měla jsem taky tu poševní přepážku a rodila jsem přirozeně. Doktor mě vůbec nehnal na císaře.
Druhý porod byl koncem pánevním taky přirozeně.
Myslis, ze je horší jizva po plánovaném cs než třeba ruptura 3.stupně, poranění střev nebo tak? A adopce než cs, jestli nejsi troll, tak se nemnoz🙈
@dendys97 No a kdyby u tebe bylo riziko smrti, to by ti bylo jedno že by tvoje vlastní dítě žilo od narození bez mámy? 🤦♀️
@eressiel1020 moc děkuji za naději
@kkacca Bude to troll, jednou tady byla už podobná diskuze 🤦♀️
@klokanka31 to se může stát i bez te vady takhle nad tím nepřemýšlim
@klokanka31 snad, pze jinak se svět fakt v prdel obrací 😂
Uvědomuješ si, že se může stát spousta věcí, které budou vyžadovat císařský řez a bez toho budou trvalé následky? I při vyvolání u zdravé ženy často končí přirozený porod císařem a nikdo se neptá jestli ti vadí rekonvalescence nebo jizva.
Takže si to oba hodně rychle srovnejte v hlavě, protože s přístupem " císař nechci, to raději adopce" bys otěhotnět raději neměla.
@dendys97 To bys ale měla, pokud se chceš stát mámou.
@kkacca On se už obrátil, ale nad tímhle zůstává rozum opravdu stát.
@michaela666 pokud by ohrožení pro dítě bylo vysoké postoupila bych to
@dendys97 Co je vysoké ohrožení? Třeba potrhání tebe od předu až do zadu a hromada stehů, které můžou špatně srůstat protože budou malé tahat jen všemi možnými způsoby? To by ses hojila o dost déle než po císaři.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dendys97 ano jde odmítnout,pokud ti za to tvůj život a nebo dítěte stojí