Dobrý den,
vím, že v rámci pracovní neschopnosti mám nárok na 6 hodin vycházek denně. Je ale možné mít ty hodiny každý den rozvržené jinak? Nebo to musí být všechny dny v týdnu stejně? Díky za odpovědi.
Určitě stejně. Mě vyhovuje mít je v jednom kuse od 13 do 19 hod. Ale si je i rozložit. Nejpozději do 19hod musíš být doma..
Určitě každý den stejně😉 i já mám 6hod.rozvrzenych tak nějak jak se dá rano na školu s malou a zbytek odpoledne.
@eva267 musíš mít každý den stejně a co vím tak se nesmí měnit 🙂 také jsem mela vycházky a nejlepší bylo 13-19 hod🙂
O vychazkach rozhoduje lekar na zaklade zdravotniho stavu a zavaznosti nemoci. Ano, vychazky mohou byt 6 hodin denne. O povolenych vychazkach se domluvite a cas vychazek se oznamuje na OSSZ. Podle toho chodi kontroly. Menit cas vychazek muzete, ale pouze po domluve s lekarem.
Já vám teda nevím,normálně když jsem byla na gyndě na neschopence se zdrav. problémem, ne těhu,tak ano doktor řekl 6h maximálně a kdy je chci mít to jsem si mohla zvolit sama....ale teď jsem na rizikáči a ptal se mě kdy chci vycházky,já počítala,že mám zase těch 6 hodin ale napsal mi v pohodě od 12 do 19 a myslim ze kdybych chtěla už od 11h tak mi to taky napise. Pak jednou v řeči říkal,že kdybych si potřebovala něco vyřídit dopoledne a náhodou přišla kontrola,tak se na něj mám obrátit a on to pak nějak obhajuje nebo vysvětluje,tak nevim jak to je.
Já teda ať hledám, jak hledám, tak se všude píše, že rozsah vycházek určuje ošetřující lékař, ale nic o tom, že to musí být každý den stejně.
Ale já chci jeden den v týdnu (pondělí) do 19:00, ostatní dny do 18:00. A takhle každý týden stejně. No zeptám se, ale spíš teda budu počítat s tím, že to nejde. Díky všem.
@lv muzou byt neomezene ale musi to schvalit komise🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevím ale myslím že by měli být každý den stejně mi.