Holky, prosím.. Mam problém s nadýmáním a větry.. Nic nejde ven a břicho mě bolí.. Šílené bolesti.. Může se v těhotenství hylak? Máte některá zkušenosti? V letáku není výslovně zakázáno.. Děkují
já měla ale průjem, brala 3x denně a stejně jsem skončila na Smectě🙂 Až ta mi pomohla.
Ja beru i s probiotiky každý den..cca 2 ml jednou denně. A netrapi me zadne zazivaci problemy. Hylak je v podstate jen krmivo pro ty dobre bakterie ve střevě, takze muzes i v těhotenství i dlouhodobě.
Hylak forte je výtečný, na nadýmání stačí 1ml 1-2x denně. Lze dlouhodobě, pak i podporuje imunitu.
Ahojky, pomuze mi i při silné zácpě? Jdu jednou týdně, a hrozně trpím, sedím tam i hodinu, pak spousta krve a bolesti ještě týden, a než se zadek zahojí, jdu tlačit znovu 😑 Hylak máme, jsem v 8tt. Dekuji
Už jsem byla 😑 Nevím, jestli pomohl Hylak takhle na poprvé, nebo už to muselo ven, ale ani 😑 můj zadek. Tolik krve zase, ani nevím, jak dlouho jsem byla zase. Asi mám trhlinu, která nemá šanci se zahojit. Co mi pomůže prosím 😑 Tři měsíce osmihodinové sedavé práce vzaly za své.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mně doktor dovolil🙂