Mravenčení v pravém stehně v 5. měsíci těhotenství

anadriewen
3. čer 2016

Ahojky,
jsem v 5. měsíci těhotenství a poslední cca 3 týdny mi při stání na miste,sezení či lezení v urcite poloze mravenci v pravem stehni.Dopoledne je to lepší,vydržím i postavani u plotny apod.,odpoledne a k večeru uz si musím ke všemu sedat a různe se kroutit,abych si ulevila.Doktorka me poslala na neurologii s tím,ze mi asi napíšou nějakou fyzioterapii a ze mi to nejspíš stejne nepomůže.Objednali me ale až za měsíc,mají plno.Jelikoz to trvá již poměrně dlouho,samozrejme me již bolí i svaly ve stehni samy od sebe a budí me to ze spaní.Nemate někdo zkušenost a radu,co by mohlo ulevit?Predem diky.

ladako
4. čer 2016

Takovy problem mam uz pres 10let. Ted v tehot. je to ale jeste horsi, mam problem najit vhodnou polohu na spani a delsi stani mi taky vadi. Uz driv jsem byla na ct,kde mi nic nezjistili, jedla jsem ruzny leky,taky na nic a kdyz jsem byla na vysetreni EMG, vysledek byl,ze jsem moc hubena a vysetreni nelze provest, mela jsem normalni vahu,proste mi nezjistili,cim to je. Na netu jsem ale cetla,ze to muze byt i problemy s cevami. Drzim palce,at ti zjisti pricinu a pomuzou. U me se to nepodarilo, uz jsem to vzdala a nikam s tim nechodim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru