Dobry den,znie to trosku divne a neviem kam som tuto diskusiu mala zaradit,ale doma mame problem. Moj pes(16) a moj priatel maju rovnake problemy co sa tyka hnaciek,chuti na zvracanie,unavenosti,su stale smadny...moj pes ma len hnacku,vyzvracia sa aj na svoje miesto a niekedy si uz aj pocika miesto kde spi,stale knuci a chodime s nou casto von,stale ju hladkame,utisujeme,v noci jej bereme vodu lebo by to do rana nevydrzala a niekedy to aj tak nevydrzi,v noci ked nema pitie pri sebe zacne chodit po byte a moj priatel nevie spat a je nervozny. Moj priatel ma tiez hnacky ale tecie mu s tym aj vela krvi a tiez je unaveny,nevie spat. Neviem cim to je,moze to byt len starobou psa? A ze to nejak chytil priatel od psa? Ja to nemam a som tehotna v 18tt. Posielala som ho k doktorovi ale zatial nechce a teraz mi pise ze bol na zachode a zas to iste(je v praci). Uz neviem co mam robit,so psom ideme k vetovi,tak uvidime,ale chcela by som poradit aj od Vas. O psa prist nechcem ,ved ju mam o svojich 4rokoch,ale neviem si ani predstavit ju vencit ked bude priatel na nocnej,este ze robi len dve denne a dve nocne a 4dni ma volno, takze k dotorovi pojde aj tak! Vytaham ho za usi. Mozno sa mi len zda ze to maju tak nejak spolocne ale ja to chytit nechcem :(
Taky si myslím, že to je náhoda. Ale oba bych okamžitě hnala k doktorovi, krev ve stolici není legrace!
psi se dokážou hodně napojit na svého pánečka.... taťkův pes, poté co taťka prodělal rakovinu prostaty a od té doby má problémy se střevy a prostě je hodně nemocný, tak jeho pes následně dostal nádor střev, dostával naprosto stejné léky jako můj táta. Bohužel na to umřel.
Za mě náhody neexistují 🙂 může to poukazovat i na nějaký psychický problém ve vaší rodině...
Přítel okamžitě k lékaři, tohle není sranda. se psem, tam to může být stáří, již nefungující zažívací ustrojí, bohužel píšeš, že je jí 16,pochopila jsem let a to je opravdu úctyhodný věk u psa. Je fakt, že oba bych vzala k lékaři a nediskutovala. Jak psa k vet, tak přítele okamžitě k jeho praktikovi. Tohle je fakt jen blbá náhoda, ale u obou to může být vážné.
@anamorma mícháš dohromady hrušky s jabkama, neřešila bych psa a přítele dohromady
... pes je starý, má nárok mít nějaké problémy, píšeš že s ním k veterináři půjdete, takže ten vám poví co a jak 😕
... přítel předpokládám že je mladý, navíc čekáte rodinu, takže by se měl chovat zodpovědně jak vůči sobě tak vůči tobě a vůči vašemu dítěti a měl by švihat k doktorovi ... může to být nějaká banalita, ale může to být také pořádný problém ... kdyby mu valila krev z nosu nebo z ucha, také by to odkládal? ... jasně, že krvácí ze zadku nikdo nevidí, takže je snadné dělat jakože nic. ale o to víc je to záludné ... tady ti nikdo žádnou přesnou diagnózu nenapíše, jen doktor mu může říct proč se to děje 😠
Může to mít souvislost, může to být třeba prvoková infekce, často se nakazí páníček od mazlíčka. Pracovala jsem ve veterinární laborce, takže o tom něco tuším. Rozhodně bych to nepodceňovala ani u psa ani u partnera, zvlášť, když čekáte mimčo.
@loafeer no uz mi napisal ze ma stolicu normalnu ale krv z neho tecie :( uz chce ist zajtra k doktorovi,konecne zmudrel 🙂 dufam ze to bude v poriadku :/.
@happylenulka hadam budu obaja v poriadku,pretoze nas uz Gula hneva s tym ze jej pelech a deky musime stale prat a tak nestihame prat ani nase veci 😖 . Nemyslim si,ze mame nejake velke problemy iba sa budeme pomali stahovat do noveho,tak neviem. Tentp tyzden pojdeme radssej vsetci na prehliadku 🙂
@kvakuska nemyslim si,ze miesam jedno cez druhe,aj od macky sa da vselico chytit a je toho omnoho viac ako od psa,od kazdeho zvierata sa da nieco chytit,ale mebola som si ista. Ja by som sla s nimi oboma aj hmed k doktorovi ibaze js uz neskoro...moj pes je sice stary ale myslim si ze maju nejaku vyrozu alebo co,chcela som sa len poradit 🙂 ale uz sa mi partner umudril a zajtra zajde k doktorovi a pojdeme aj so psom k vetovi. 🙂
Vam v tehotenstvi nevadi krvacivy prujem?Hned bych je hnala k doktorovi,aby se neco nepodcenilo.Vim,ze jsou muzsky na ritni otvor nachylny,ale letel by.Kdyz ja nasla v tehu krev v zachode,tak jsem taky bezela k dr a prezila jsem to a taky mam citlivou pr*el 🙂 takze supky k dr a dejte vedet
@anamorma hele ať je to jak chce, tak oba musí k doktorovi, a každej ke svýmu, protože není žádnej doktor, kterj by je léčil společně (i když počátek problému společný být může) ... a že jsem napsala, že mícháš hrušky s jabkama? no přečti si ten tvůj úvodní příspěvek, vždyť místy není jasné o kom píšeš, jestli o člověkovi nebo o psovi 😨
@kvakuska. Samozrejme ze kazdy k svojmu dokymu a neviem,to co som napisala sa mi zda citatelne a pochopitelne..najprv som pisala o psovi a priatelovi ze to maju nejak tak spolocne a hned som zacala o psovi a novou vetou a pomenovanim som potom zacala o priatelovia na zaver nejaky ten dodatok o oboch a ze to moze a nemusi davat zmysel ten ich problem. Ak to bolo nepochopitelne tak pardon 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, nejsem odborník, řekla bych, že podobnost příznaků jsou spíše náhodné a přítel by měl jít okamžitě k lékaří, tipla bych to na nějakou cronovu chorobu nebo ulcerosni kolitidu- tam je unava, bolesti bricha a hlavne krvacie prujmy a je to třeba okamžitě začít řešit