Ahoj holky, již už asi 2 týdny mám hodně vodový vytok. V pondělí jsem začala mít bolesti a odjela jsem do nemocnice. V nemocnici mi řekli že jsem otevřena a hrdlo mám zkracene na 2 cm. Dostala jsem rovnou injekce na vyvoj plic prcka. V pátek mě pustili domů a od té doby mám menstruacni bolesti, ale zadka neodesla. Cítím se zle, jako bych měla nízký tlak a hodně mi tvrdne břicho, ale není to pravidelne. Mam křížové bolesti a je mi zvláštně. Mám jet do nemocnice? Nebo je to normální. Jsem teprve 33tt. Jake jste měly příznaky před porodem? Dekuju :srdce: j
Jeď, aspoň tě prohlédnou, když máš zkrácený čípek
@danka1999 Radši jeď do nemocnice, mně teda zátka odešla, ale jinak jsem měla pouze nepravidelné bolesti v kříži.
Může to být falešný poplach, může to být porod. Vzhledem k tomu, že jsi 33tt jeď do nemocnice, radši třikrát zbytečně, než rodit dítě v tomto týdnu doma.
Taky bych radeji jela. Ja to mela podobne, zatka ani voda neodesly, jen jsem mela pravidelne silné bolesti s tvrdnutím břicha, nejdřív po 10, pak po 8 a pak po 5 minutách. Kolem poledne jsme jeli do porodnice a zas nás poslali domu, že to prý porod neni. No a cca za 2 hodiny jsme jeli znova. Už mě to doma i nutilo tlačit a málem jsme to nestihli. Malá byla venku dřív než mi stihli napíchnout kanilu.
@danka1999 jak si dopadla?
@katka22688 Jsem hospitalizovana v Plzeňské nemocnici. Dole je prý vše nachystané na porod, tak už jen ležím a odpočívám
@danka1999 tak hlavne že si šla, už jen vydržať co najdlhšie.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@danka1999 no ja bych do nemocnice zajela, budeš aspoň vklidu.. Neboj za hysterku nebudeš. Raději 100x zbytečně než 1x pozdě.. Drž se