Menstruační bolesti 33.tt. Je to normální nebo jet do nemocnice?

danka1999
6. čer 2021

Ahoj holky, již už asi 2 týdny mám hodně vodový vytok. V pondělí jsem začala mít bolesti a odjela jsem do nemocnice. V nemocnici mi řekli že jsem otevřena a hrdlo mám zkracene na 2 cm. Dostala jsem rovnou injekce na vyvoj plic prcka. V pátek mě pustili domů a od té doby mám menstruacni bolesti, ale zadka neodesla. Cítím se zle, jako bych měla nízký tlak a hodně mi tvrdne břicho, ale není to pravidelne. Mam křížové bolesti a je mi zvláštně. Mám jet do nemocnice? Nebo je to normální. Jsem teprve 33tt. Jake jste měly příznaky před porodem? Dekuju :srdce: j

katka22688
6. čer 2021

@danka1999 no ja bych do nemocnice zajela, budeš aspoň vklidu.. Neboj za hysterku nebudeš. Raději 100x zbytečně než 1x pozdě.. Drž se

lv
6. čer 2021

Jeď, aspoň tě prohlédnou, když máš zkrácený čípek

klokanka31
6. čer 2021

@danka1999 Radši jeď do nemocnice, mně teda zátka odešla, ale jinak jsem měla pouze nepravidelné bolesti v kříži.

levandule_k
6. čer 2021

Může to být falešný poplach, může to být porod. Vzhledem k tomu, že jsi 33tt jeď do nemocnice, radši třikrát zbytečně, než rodit dítě v tomto týdnu doma.

misu8
7. čer 2021

Taky bych radeji jela. Ja to mela podobne, zatka ani voda neodesly, jen jsem mela pravidelne silné bolesti s tvrdnutím břicha, nejdřív po 10, pak po 8 a pak po 5 minutách. Kolem poledne jsme jeli do porodnice a zas nás poslali domu, že to prý porod neni. No a cca za 2 hodiny jsme jeli znova. Už mě to doma i nutilo tlačit a málem jsme to nestihli. Malá byla venku dřív než mi stihli napíchnout kanilu.

katka22688
7. čer 2021

@danka1999 jak si dopadla?

danka1999
autor
8. čer 2021

@katka22688 Jsem hospitalizovana v Plzeňské nemocnici. Dole je prý vše nachystané na porod, tak už jen ležím a odpočívám

katka22688
8. čer 2021

@danka1999 tak hlavne že si šla, už jen vydržať co najdlhšie.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru