Měly jste svědění po Utrogestanu?

stassi
15. říj 2017

Ahoj😉 chci se zeptat měla některá z vás svědění po Utragestonu? Zavádím si ho 5 dnů 2 ráno 2 večer kvůli zkráceni čipku.
Nevím jestli je to normální nebo raději zavolat lékaři a lék vysadit? Děkuji za vaše rady

fandysek_1
15. říj 2017

@stassi nemáš spíš nějakou mykózu z toho zavádění? Nikdy jsem o alergii neslyšela. Zavolej dr a uvidíš. Tady dostaneš x názorů, ale žádný nebude přímo od lékaře, který by tě i měl vyšetřit.

stassi
autor
15. říj 2017

@fandysek_1
To netuším ale jdu tam zítra .. před tím jsem měla globule Macmiror na močak pak se zjistilo krácení čipku a o 3 dny co jsem dobrala Mac jsem brala Utroš upřímně hrozne do sebe pořad něco zavádět ...

fandysek_1
15. říj 2017

@stassi doktorka ti řekne víc, já jsem měla utrogestan do 12 týdne a pak, už byl klid. Je to nepříjemné, ale zase je to dobré pro prcka.

mari90
15. říj 2017

@stassi take jsem mela svedeni a myslela jsem, ze to bylo po Utrogestanu, nakonec to byl nejspis zanet, protoze zavadi stale a ted uz nic nesvedi

stassi
autor
15. říj 2017

Já myslím, že to bude podrážděna sliznice okolo .. ale to se uvidí zítra... jinak pomohl vám Utrogestan udržet tehotenstvi ? Dostala jsem ho na zkráceni čipku tak doufám ze se mi to úpravi v úterý mám 26 tt a 23 Cm je fakt ten Utros tak dobrý ?

mari90
15. říj 2017

@stassi podle me to muzes mit i podrazdeny, ja to tak nejspis take mam sice me nic uz nesvedi ale mam to tam zarudly, proste od toho vecneho zavadeni cehokoliv to tam muze byt podrazdeny...jinak zda pomuze udrzet tehu me take zajima, tak doufam ze nekdo odpovi

stassi
autor
15. říj 2017

@mari90
A ty ho mas na kolik zkráceny ?

mari90
15. říj 2017

@stassi zkraceny zatim ne a snad bude ok, ale mam za sebou predcasny porod a ted uz mi i dost tvrdne bricho, tak proto ho beru ☹

stassi
autor
15. říj 2017

@mari90
Mě se začal zkracovat v 22 tt od te doby jsem doma a ležim

mari90
15. říj 2017

@stassi ja prave take uz jen lezim,jak moc se ti zkracuje?

stassi
autor
15. říj 2017

@mari90
22 tt jsem měla 3 cm
25 tt 23 cm
Uvidíme co zítra 😇

mari90
15. říj 2017

@stassi tak moc drzim pesti, pak dej vedet 😉

stassi
autor
15. říj 2017

@mari90
Děkuji jdu totiž k jinému lékaři . Je lepší tak mi řekne víc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru