Máte v těhotenství tupé bolesti v podbřišku?

pecinkaandulkova
5. pro 2017

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat zda měl někdo z vas problém s bolesti v podbřišku.
Už od včerejška večera mě přepadla tupa bolest v podbřišku tahne se mi to po celé spodní části. Nemůžu sedět,natož ležet protože je to už na umrni.
Nesetkala se některá z vas s tym to? Nebo netusite co by to mohlo byt? ☹

michalelka
5. pro 2017

Bolest v podbřišku mám normálně, doktorka mi předepsala silněší magnesium.. ale jestli máš bolesti jak píšeš a jsi ve 27tt, jela bych pro jistotu k doktorce anebo alespoň zavolala. Za to nic nedáš a budeš vědět, co se děje.

pecinkaandulkova
autor
5. pro 2017

@michalelka magnesium už zobu jak lenilky..mam zvedlou davku. A nějak to nezabira..parkat mi to udělalo v noci takove křeče ale dneska to je za trest,bych si i vlasy už nervama vyskubala..☹
No snad to bude jen blbost..

michalelka
5. pro 2017

@pecinkaandulkova Mš dneska předesala nové, abych ho střídala.. já bych tedy nedoufala a doktorovi minimálně zavolala.. anebo za ním hned sjela, od toho tu je, aby tě uklidnil.. a raději jet desetkrát zbytečně než jednou pozdě ☹

soleilll
5. pro 2017

@pecinkaandulkova Radši běž hned na gyndu. Pro jistotu.

pecinkaandulkova
autor
5. pro 2017

Děkuji vam za rady..a volala jsem a vypada to na kontrakce..takže hura zbalit tašku a vyrazit..☹

soleilll
5. pro 2017
bacika
5. pro 2017

@pecinkaandulkova Juva ve 27 tt? Přeji hodně štěstí a ať je všechno v pohodě, držte se 🙂

pecinkaandulkova
autor
6. pro 2017

Tak vyšetření za nami..dekuji vsem za rady...😉
Mala se otočila hlavičkou dolu,tlačí na porodni cesty pro nedostatek mista.. takže co druhy den kontroly ☹ snad tam bobek vydrží ještě nejaky ten tyden..😉 🙂

michalelka
6. pro 2017

@pecinkaandulkova jsem ráda, že jsi tam sjela. Držím pěsti, ať malá u tebe vydrzi co nejdéle!! ❤️

odula
6. pro 2017

@pecinkaandulkova hele,mě když se kopretina otočila, tak to byla taková bolest že jsem myslela že sebou seknu. 😉 tlačila jak blázen,byla hodně dole,občas jsem bolesti ani nemohla chodit. A rodila jsem 40+0 😉 neboj,ještě se může stát že tu budeš sondovat nápoj na vyvolani od ty Ingeborgy nebo jak se jmenuje 😂 přeju hodně štěstí a neboj, určitě to bude ok

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru