Holky je tu některá, která má/měla v pupečníku jen dvě cévy? A znamenalo to pro vás něco? Řešili to? Sháním informace, na netu toho moc není.
Kamarádka to měla u obou dětí a taky jsou v pořádku. Při prvním těhotenství měla nějaké vyšetření navíc, při druhém už nic navíc. Jen ke konci těhotenství se musí častěji na UTZ, jestli je mimi dostatečně vyživované.
Mala známa, neviem, či o tom vedela dopredu, ale rodila dokonca doma, s manželom...dieťa porodila v plodovom vaku (alebo niečo také - proste bolo ešte v tých blanách)...pôrod bol pre ňu úžasný zážitok 🙂 takže žiadne komplikácie
bývalo tu o tom téma
Já jsem měla dvě cévy v pupečníku, strašili mě, že bude mít malá srdeční vadu. Ale po pár testech, říkali, že vše bude dobré.. A bylo. 🙂 Vše v pořádku. Ono hlavně záleží, jaké dvě cévy jsou... dvě přivádí živiny a jedna odvádí - snad je průšvih, kdy chybí ta, která odvádí.. Ale určitě to dobře dopadne, zvlášť, když o tom vědí a hlídají to. Držím palečky, aby vše bylo jen a jen dobré. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
měla kamarádka, holčička je úplně v pořádku. Držím pěsti i vám.