Mám 2 dělohy, bolí mě bříško v 16. tt. Co se děje?

audryn
6. dub 2011

Z neděle na pondělí mě vzbudila bolest v podbřišku, bříško pobolívá i na dotek. Nekrvácím, ale má trošku strach co se děje. Moje těhu (teď 16tt) je už tak komplikované, mám dvě dělohy a k tomu zkrácené děložní hrdlo... Měla jste některá taky něco podobného? ☹ přijdu s jako exot :(

k.jolanka
6. dub 2011

ahoj, já teda dvě dělohy nemám, ale přesně tohle měla kamarádka- 2 dělohy a zkrácené děložní hrdlo..holčička se jí v bříšku díky dvou dělohám neotočila, takže musela na císaře, ale díky tomu že se neotočila, tak jí donosila až do konce protože jí díky zkrácenému hrdlu hrozil předčasný porod a díky tomu měla malá alespoň 2500g, protože tam byl nějaký problém s vyživováním placenty, takže jí vlastně zachránila druhá děloha 😉 takže v tom nejsi určitě sama, tohle má víc holek, ale s tím pobolíváním bych si teda zašla k doktorce, může to být třeba právě proto že děloha roste a tlačí na tu druhou..? určitě si zajdi a budeš mít alespoň klid a neboj, bude to dobré! 😉

marky27
8. dub 2011

AHojda. I má známá má zdvojenou dělohu. Porodila už dvě děti, obě císařem. Při prvním těhotenství ji strašili, že bude rodit o dost dřív (kvůli té vadě), ale obě těhotenství donosila až do termínu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru