Ahojte dievcata a zienky,
Chcela by som Vas poziadat o radu. Mame maleho synceka, bude mat tri roky a od septembra ho chceme prihlasit do skolky. Prave som ale zistila ze som tehotna. Je to velmi skoro (3.tyzden)
Ale porod by mal vychadzat niekedy listopad/prosinec. Problem je ten ze mam zdravotne problemy a aby som dietatko donosila musim po piatom mesiaci lezat a nevstavat z postele okrem vinimocnych situacii (wc, sprcha, kontrola u lekara). Kedze hrozi ze budem v cechach so synom sama a este k tomu leziaca, neviete mi poradit kde by som zohnala niekoho k malemu a na lahke domace prace?
Dakujem za napady a rady. Cokolvek pomoze.
Nase babicky su pracujuce v Bratislave. Dakujem.ale budem v juznej morave.
hlidacky.cz
já bych se snažila předně zkusit pořešit to, abych nemusela bejt od pátýho měsíce ležák...já vim, asi ti to řekli jako hotovou věc, ale nevzdávala bych to a hledala bych případně i jinde;)
Jestli by ste finančně zvládli nejakou soukromnou skolku pro dite a tatinek by hold chvili pral a luxoval.Ale nevim jak to má s prací atd. Nebo najit nejakou pani v důchodu....
Zkusila bych i nejakou maminku na.mateřský, urcite by si.nejaka rada neco.privydelala. Pokud to beru podle sebe, byla by.to skvela prilezitost, jak si moct přivydělat i s ditetem. Takze dat inzerat nebo bych se sla treba optat do skolky tam kde budete, jestli.o.nekom solidnim.nevi. klidne i tady na.koni pres skupinu o meste, kde budete.
A samozrejme nevim, co.mas za problemy, ale.ja.po dvou potratech a po sesti IVF u.prvniho tehu taky prolezela skoro celou dobu a u druheho.je vse ne sice idealni, ale lehnu si jen s malou po obede, jinak funguju normalne a vsechny vysledky zatím celkem dobry. Tak treba i ty budes mit druhe tehu lepsi..
@normalnimatka
Zial poriesit sa to nijako neda. Neviem s tym nic robit. Nechcem zachadzat uplne do detailov ale moj krcok je kvoli operacii co som prekonala.taky maly ze babo od istej vahy neudrzi...
Dievcence vnukli ste mi napady a za to moc dakujem. Urcite nieco vymyslime 🙂
Krasny den zelam vsetkym a este raz vdaka.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To netuším, a čo babičky? Alebo teda v Prahe fungujú babičky profesionálky, tak možno niečo také... http://m.babickynahlidani.cz/