Ahoj, roste mi moudrak Zubařka říkala, ze to zatím není na vytrhnuti, ale už druhou noc mě to oprabdu bolí, panadol mi nepomáhá…. Jsou nějaké léky co muzu při kojeni a zaberou mi? Dekuju 😔
Pri kojení asi bohužel ne. Pokud neporadí v lékárně. U mě při bolesti moudraků pomáhal pravidelný vyplach u zubaře. Stejně po vylezení hned všechny 4 šli ven....
Mě pomohl brufen na bolest zubů při kojení ptala jsem se v lékárně
Můžeš ibalgin
Děkuji holky, na noc si ještě frknu panadol a zítra se zeptám v lékárně tedy a dám na vás
Hezky večer 🌚
Na moudrák je dobré chodit na výplachy k zubaři, doma masírovat i přes lehkou bolest uchošťourem namočeným v ústní vodě - uvolní se ten hnis - užila jsem si s moudráky svoje a naštěstí mám všechny 4 už pryč. jinak na bolest zubu je dobrý hřebíček - normálně si ho dát mezi zuby, zkousnout a mít ho třeba 10-20minut... Taky jsem nevěřila, ale pomohlo to. Jen nevím, zda lze u kojení a zda by to pomohlo na moudrák. A vím, že paralen lze vzít během kojení i těhotenství.
Jak stare je ditko? Mne pomaha Talvosilen (paralen+codein). Je na predpis, takze bys ho musela od zubarky vyskemrat, ale mne ho treba bez problemu napsal praktik sam od sebe (kojici a jeste tehotne) a dle Mamila.cz kodein u vetsich kojenych deti taky nevadi. Nerikam se tim bezhlave cpat, ale kdyby ti volne dostupne nezabraly, tak me tohle pomohlo i po vyrezavani osmicek...
Při kojení jsem měla povolený i ibalgin. Pak mi pomáhalo vyplachovat zub odvarem z řepíku a hřebíčku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Paralen jsem používala