Ahojte chcela by som sa opýtať. Dnes som bola u gyn. na vyšetrení, všetko bolo v poriadku. Až teraz večer z ničoho nič sa mi spustil taký červenoružový výtok. Doteraz som nič také nemala. Som v 25. tt a nemám žiadne bolesti a cítim sa dobre. Mám ísť na pohotovosť? Poraďte mi prosím
Mě se to jednou po vyšetření taky stalo-byla jsem na prohlídce...všechno OK a za dvě hodky jsem si všimla, že krvácím. Volala jsem Dr.a prý mám přijet a když mě porhlídla, tak bylo všechno v pořádku...prý se to někdy po vyšetření stává, protože je to celý hrozně prokrvený a stačí malá ranka a hned to teče. Ale jak říká zvirka......zbytečně nemusíš plašit, ale když máš strach, tak si pro klid dojdi k Dr.
Rozhodně bych tohle nepodceňovala a pro jistotu třeba zavolala na pohotovost,nebo někam k doktorovi.... Při minulém těhu jsem úplně lehoučce krvácela cca ve 27 tt, jeli jsme do nemocnice a chtěli si mě tam nechat ☹
Raděj se běž ujistit znova k dr.,,....raděj 3x zbytečně než 1x pozdě 😖
už je to sice pasé...ale slabé krvácení po vyšetření je naprostá norma, čípek je překrvený a každý kontakt s ním může vyvolat krvácení. Já jsem na tom byla tak, že jsem krvácela i po tlačení na stolici..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na pohotovost se má, pokud vyloženě krvácíš, tedy jasně červená krev. Takže pokud se cítíš jinak dobře, tak bych to nehrotila a jen ráno zavolala gynekoložce. Pokud se Ti přitíží nebo začneš vyloženě krvácet, tak určitě jeď. Přeju, ať je to brzo v pořádku 😉