Ahoj holky, jsem 5-6 tt včera jsem zjistila že mám covid už od soboty ležím doma o čajích a práškách a včera večer jsem začala lehce krvácet a trvá to do teď ale není to jako klasická ms tohle krvácení je slabší a krev je trochu nahnědlá a mám tam malé sraženiny tak mě napadlo že by to mohl být hematom a nebo ta nejhorší možnost začínající potrat 😭 popřípadě jestli mám navštívit pohotovost předem děkuju za vaše rady a zkušenosti 🙂☺️
@shak29 svoji gynekoložce jsem volala a ta mi řekla ať mám klidový režim a buď se to krvácení rozjede a nebo ne 🤷🏼♀️
Jinak moc děkuju ☺️ budu jedině doufat že bude všechno v pohodě 🙏🏻
@dominika1008 , já krvácela jednou (jasne cervenou) a to byl samovolnej, ale mela jsem k tomu i bolesti... a pak jsem krvacela i s dalsim (spis do hneda) a to byl hematom s cystou. Takže klid a samo to zmizelo, ale mela jsem teda Duphaston na udrzeni. 🙂
🍀🍀🍀🍀
@dominika1008 bohužel covid může někdy za to že se rozjede Sp 🥺 uvdiete jak to bude pokračovat držím palce ☘️☘️
@shak29 a chci se zeptat je ten lék volně dostupný ?
@lencaa11 moc děkuju no budu jenom doufat ale podbříšek mě začíná dost bolet tak se začínám obávat 😔
@dominika1008 , jen na predpis. Volne dostupny je tusim jen Ascorutin
@dominika1008 ono je to bud anebo, bud zacnes krvacetnebo se to udrží. U mě se vždy rozjela ms a bylo
@jjasmina tak tohle je bohužel i můj případ před chvilkou se mi rozjela a dost mě bolí podbříško 😭
@dominika1008 tak to bude sp, snad to vyjde příště ❤️
@dominika1008 po krvácení se určitě objednej na prohlídku k dr
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dominika1008, zavolala bych svoji dr s problémem a zminila , ze mas covid. Muze ti dat prášky na udrzeni, ovsem jestli pomuzou je ve hvězdách.
Ale špinění ani krvaceni nemusi vzdy znamenat průser, může to byt opravdu hematom nebo cysta. Každopádně lež a odpočívej, žádná namaha. 😉
Drzim pěsti, at je to ok 🍀