Ahoj maminky, včera odpoledne jsem začala malinko krvácet, byly to jen malinké smouhy na toal. Papiru po močení. Jela jsem hned do nemocnice, nechali si mně tu na pozorování a kapacky. Ráno před krvácením jsem měla na papiru 2x kus jakoby cireho gelu nebo hlenu, je možné že mně odešla hlenova zatka? Stalo se to taky některé? Jsem bohužel teprve 21tt na porod brzy😢mudr mně k tomu moc neřekl, miminko je prý v pořádku, cítím jak kope, ale i přesto mám strach. Cca před měsícem jsem měla podobný problém, jen krev byla tmavě hnědá, můj gynekolog dělal i vnitřní ultrazvuk a bylo to z velké námahy-pootevrel se mně čípek. Na kontrole po14 dnech vše ok, čípek se dokonce uzavřel. V pátek jsem byla na ultrazvuku v brně a vše ok a teď toto...bojím se co bude krvacela jste tak některá a měla pootevřený čípek a donosila mimi?
@andrejicek24 bohužel až půlka ledna...placentu mám vzadu a vysoko, to vím z ultrazvuku u mého mudr a z vyšetření v brně v prenatalu....problém je že mám doma synka 2 a půl roku, tak nevím jak to bude dál...
@terezzia já krvácela často do 5.mesice a vždycky sem si polezela v nemocnici na kapackach a doma klidový režim ( doma mám 3,5 roku starýho raracha) polehavala sem v obýváku a synovi jen chystala jídla a povídala si s ním, koukali jsme na tv a hráli si z gauče, jinak si musel hrát sám. A zvládli jsme to. Teď jsem 33tt a jsem teda zase v nemocnici, zase sem krvácela, čípek pootevreny, ale snad to bude zase dobrý 🙂 i s malým rarachem se to dá doma zvládat 🙂 stačí abych vydržela tak 3 týdny a už to bude dobrý 🙂
Já spinila do 28 týdne. Nikdy se důvod nenašel. Teď jsem ve 36 TT a vše vypadá ok.
Jsou to nervy to tehulkovani 🙏 Já mám nervy jen když ho chvíli necítím.. To bych okamžitě běžela k doktorům
Holky, díky moc za vaše postřehy...já doufám že to bude taky ok..kéž bych už byla aspoň o měsíc dál....toto je tak blbé období..na porod moooc brzy a přitom už cítím jak kope a viděla jsem ho v pátek na 3d jak vypadá, tak si nedokážu představit, že bych o něho měla teď přijít 😢( v roce 2008 jsem měla potrat-zamlkle těhotenství, ale to byl 7-8týden, takže jen kyretaz v narkoze, ale vzpamatovavala jsem se z toho hodně dlouho-bylo to první těhotenství)..tak snad se dostaneme aspoň přes sedmý měsíc..
Já krvácela ve 25 týdnu kvůli prasknutí drobné žilky
Tak po vizite a vyšetření ultrazvukem aspoň nějaké dobré zprávy: miminko je v pořádku, placenta bez viditelného krvácení, nezasahuje do čípku, čípek dlouhý 4,5 cm, uzavřeny, bez nalevky. Krvácení je pravděpodobně způsobené nějakou malou prasklou žilkou buď v čípku, nebo někde v pochve....půjdu domů, klidovy režim, snad to bude dobré. Ještě jednou děkuji moc za podporu, všem hodně zdraví a těhulkam přeji porody bez komplikací a v termínu😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neboj se lež a odpocivej.. Mě se stalo to že jsem šla na záchod a vypadl ze mě větší hlen.. Okamžitě jsem běžela na gyndu a tam zjistili že mám nízko placentu.. Klidový režim a placenta se dává do pořádku. Budu držet palce a dej vědět. Kdy máš termín?