Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda měla některá z vás podobný případ. Je mi to trapné , předem se omlouvám.
Jsem v 8+4 TT těhotenství. Měla jsem pohlavní styk s přítelem , začala jsem krvácet. Jela jsem ke své Dr. Ta mě poslala hned do nemocnice , jelikož čekáme první Mimi. Ležela jsem tam 1 den na pozorování , dali mi jen injekci abych přestala krvácet. Druhý den mě dopoledne pustili hned domů(bez léků) pak se krvácení opakovalo po 2 dnech a jela jsem znova na pohotovost. Tam mi nasadily utrogestan 2-0-2 a ascuriutin 1-1-1. Pak jsem zas jela domů Mimi bylo vždy v poradnu , srdíčko bilo jak mělo. Beru léky cca týden a dnes jsme se s přítelem pokoušeli o menší rozkoš, která byla pomocí rukou, ale prsty nezasahovali do pochvy. Po orgasmu jsem začala okamžitě krvácet. Na pohotovost jsem zatím nejela ,ale mám obavy. Vím , že mě většina podle na pohotovost. Ale většinou když jsem krvácela , tak to ustálo hned po prvním dni. Byla bych rád za každou zkušenost. Děkuji. Přeji hezký zbytek večera.🤗
Ahojky, já že začátku těhotenství taky po sexu krvacela, pro jistotu jsem jela k doktorce a ta mě prohlídla a řekla, že to mohla být praskla cevka, nebylo to nic vážného, ale dostala jsem utrogestan. Potom se mu to stalo po delší době ještě jednou, naštěstí bylo vše v pořádku. Nyní jsem ve 34tt+1 a všechno je dobrý, u tebe bude taky neboj. Držím palce, hlavně zdravíčko preju 💋
@klaudinka98 mě se to tenkrát stalo hned ze začátku těhu. Po sexu jasně červená tmavá krev a ne málo teda. Druhý den ráno jsem hned letěla k dr. Ta mi řekla, že nic nevidí a že by mi doporučila sex pár týdnů vynechat. Bylo to teda jen ten jeden den po a malá má teď 15. měsíců. Sex chvíli nebyl a pak už to bylo ok, ale byli jsem pak teda hrozně nervní při sexu celé těhu :/
Ty si krvacela a zase ste to pokoušeli? Hrdinka teda, bohužel nikdo než dr ti odpověď nedá, já pokud jsem měla problémy , sex šel stranou
@klaudinka98 Mě dr rovnou na prvním utz při potvrzení těhotnstvi řekl, že se mám sexu vyvarovat až do konce prvního trimestru, a pokud bych začala krvácet tak okamžitě na pohotovost.
@alik20 Moc mě to mrzí 😓 To krvácení je slabé , ale i tak se dnes chystám na pohotovost jelikož je neděle. Jinak děkuji 🌹
@jjasmina já se ptala slušně...takže si to prosím nech. Čekám první dítě a v tom 1. Trimestru ti lékaři řeknou buď a nebo , pomalu nás neberou ani za těhotné. Byl to dotaz. A nepokoušeli jsme se o sex jako takový. 🤦
@ferda90 Dnes taky jedu na pohotovost , snad bude vše v pořádku. Krvácení je slabší , ale radši pro jistotu. Děkuji moc a taky přeji zdraví oběma 🌹
@klaudinka98 držím moc palce ✊bude to v pořádku, dej pak vědět
@cherie24 Radši se už taky vyvarujeme úplně všemu co se týká sexu. Taky letím dneska pro jistotu na pohotovost. Děkuji za pozitivní odpověď 🌹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@klaudinka98 ja taky takhle krvacela a v utery jsem potratila, tak doufam, ze ty na tom budeš dobre. Kazdopadne se o nic ted co se týče sexu nepokousejte. Kdyz by se to zhorsovalo tak okamzite jet do nemocnice. Miminko jsem mela taky vzdy na utz v poradku jeste i v nedeli, to si me nechali v nemocnici a v utery konec. A musela jsem jen ležet, kdyz jsem spinila. Držím palce 🍀