Ahoj, chci se prosím zeptat, jestli vám ve většině případů doktoři řekli, že budete rodit císařem, když jste měli křečové žíly na genitálu.
Děkuji As.
Rodila jsem normalne a bez problemu. Nastesti i bez nastrihu. Jedine co mi pak davali po porodu injekce do bricha na redeni krve ale v poho ; o)
Rodila jsem normálně, gynekolog me poslal na cévní, tak to zkoukli a ze dobrý..po porodu to zmizelo, mám mini maličkou, co nejde pomalu ani najít.
Taky jsem rodila normálně, akorát jsem teda dost krvácela.
Rodila jsem oba porody normálně. Celé těhotenství jsem nosila punčochy a užívala Detralex.
Ahoj holky a měly ste je hodně? Ja mám úplně celý spodek :/ měla sem to jen na levé straně při druhém teh.a teď při 3 úplně celé 😖
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj , měla jsem u obou dětí a obě jsem rodila normálně, u druhého měli trochu větší strach, protože měl 4.3 kg, ale císaře jsem nechtěla, u prvního mi ani císaře nenabízeli , u druhého se báli i kvůli váze, ještě hrozilo že budu přenášet, tak chtěli vyvolávat, naštěstí pak vylezl dobrovolně