Kočárek velká korba

katkabella
24. čer 2019

Ahoj holky prosím poraďte jaký kočárek by jste doporučily, miminko se narodí v listopadu tudíž potřebujeme velkou korbu aby se dala použít i na jaro

lencamat
24. čer 2019

Ahoj kazdy ma svuj nazor na kočárky tak pisi svuj mam dcerku v zari mela byt v rijnu ale pospisila si.Tak jsem dlouho vybirala kocarek s velkou korbickou a ne moc drahy.Tak nakonec jsem vybrala Tako city travel 2017 3 kombinovy a korbicku ma 83cm a dcerka tim ze byla opozdena ve vyviny vozila jsem az do kobce cervna.Nekdo na polske kocarky nadava ale u me max.spokojenost.Tak preji at vyberes dobre at si taky spokojena.

purplerain
24. čer 2019

Nevím,ale mně přijde co největší korba zbytečná. Zvlášť pokud je počítáno s dvojkombinaci. Spíš bych se zaměřila na to,aby to byl funkční sporťák,ten se využívá dlouho. A ať jde polohovat do úplného lehu. Mám zkušenost, že dítě stejně nechce potom v korbě být,chce mít rozhled. A i když nebude sedět, můžeš ho dát do sporťáku do lehu.

veronikajanova
24. čer 2019

Jedo fyn 85cm

hezz17
24. čer 2019

Taky jsme vybrali tako kvůli veliké korbě (zarijove miminko) a na sportak se nezamerovali. První dítě no.... A dneska už bych si ho nevybrala. Kotva je velika, ale sportak je přímo monstrozni.
Dnes bych byla ráda, kdybych si víc nacetla nebo mě někdo upozornil, že podstatnější je sportak🙂

malytlustyhroch
24. čer 2019

Tak ja jsem naopak za velkou korbu a kvalitni golfky - my sportak nakonec nepouzivali vubec, zustal na pude, a taky bych byla rada, kdyby mi nekdo dopredu rekl "sportak je k nicemu" 😀 Opravdu, co clovek to nazor. Doporucuju ujasnit si i dalsi parametry - jestli spis klasickej nebo moderni, jestli potrebujes spis skladny a lehky nebo do terenu, nebo si radsi priplatis, protoze potrebujes jak lehky, tak terenni... jestli ho beres jako stylovy modni doplnek nebo to moc neresis... jestli chces bazar nebo novy (u novych si muzes dovolit mene kvalitni, protoze te chrani zaruka)... jestli si limitovana rozmery vytahu/auta/nebo svoji ci partnerovou vyskou... Atd.

malytlustyhroch
24. čer 2019

Meli jsme roan maritu - vyhody jsou, ze v korbe muze dite i sedet, ma ocka pro ksiry, ta nase mela i operku, ale tu jsme pouzivali minimalne (razila jsem tehdy filozofii: chces sedet? - snaz se), je to kocar, ktery projede snad jakykoli teren, ma klasicky "houpaci" podvozek, je dost stabilni, i hluboka korba se da otocit po smeru jizdy. Zvladne min 3 deti, takze bych se nebala koupit bazarovou. I nova je celkem levna. Ale je fakt tezka, velka a ne moc elegantni. Dokud jsme jezdili s ni (meli jsme teda trochu vysisovanou po dvou detech), tak se mi furt ve vsech obchodech vesela na paty ochranka prodejny, jestli tam nejdu krast, to me fakt stvalo. Ale zrovna dnes jsem videla od Roan (stejny vyrobce) nejaky vylozene elegantni kocar na klasickem podvozku, ale k tomu nevim nic blizsiho...

jednaholkaa
25. čer 2019

My jsme si vybrali sportak, Tfk Trail a k nemu dokoupili korbicku. A koukam rozmery ma taky celkem ok, 80 cm vnitrni a 86 vnejsi..

jirovapa
25. čer 2019

@katkabella sporťák budete používat déle než hlubokou korbu, proto bych vybrala kvalitní sporťák a k tomu u některých kočárků jde dokoupit hluboká korba. Nebo 2 kombinaci s kvalitním sporťákem. 🙂

merope
25. čer 2019

@purplerain Tak do sporťáku by mělo jít dítě až když už sedí - což bohužel u spousty korbiček není pravidlem a pokud se narodí jen trošku větší miminko, tak to může skončit tak, že by ještě mělo být v korbě a už se do ní nevejde. Ono nejde o ten listopad, ale v dubnu mu bude 5 měsíců a to občas ještě bývá docela zima a je tam potřeba narvat i fusak.

purplerain
25. čer 2019

@merope nemusí sedět. Pokud jde sporťák do úplného lehu, tak v něm může ležet stejně jako v korbě. Samozřejmě záda sporťáku by měla být pevná. Navíc lze do sporťáku dokoupit i zmenšovací podložky,ale to už je taková investice navíc.

katkabella
autor
26. čer 2019

Děkuji moc za rady, asi zvolím 1 kombinaci ať nemám tak složité hledání a sporťák není osizen

puhelin
26. čer 2019

Mame kocarek Dorjan Prestige P2 Dreamer. Ma jednu z nejvetsich korbicek na trhu. Urcite bych male miminko nedavala pres zimu do sportaku, neni tak chranene pred vetrem a mrazem, jako je v korbicce. Dcerka je breznova, posadila se az v 10 mesicich, takze jsem ji do korby davala spat jeste v zime a krasne se ve sportaku s fusakem a v kombinezce poskladala. A to byla v zime dlouha jen okolo 70 cm.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
plksv
27. čer 2019

@ttm Taky Inglesina Sofia, měla jsem u všech tří dětí, top kočár. Pak jsem koupila samostatný sporťák.

verusch
27. čer 2019

Dorjan baby boat 2018

smisek2011
27. čer 2019

Já měla u prvního syna sporťák bebetto nico, a nedám na něj dopustit i po něm ho mám stále jako nový takže teď dokoupim Jen hlubokou korbu a autosedačku

angelyn
27. čer 2019

Syn listopadový, koupila jsem na bazaru krásný hluboký kocar, kde se mi vyspinkal ještě i v roce. Paní, od které jsem kupovala, to udělala stejně, koupila si nový a pak jej za 6mesicu prodala a opravdu byl jak nový. Sporťák jsem pak koupila úplně jiny.

pavla555
27. čer 2019

Já mám CAM X3 a obě děti jsou v červnu a vozila jsem je v korbičce ve fusaku až do jara 🙂 (někdy v březnu jsem to přehazovala na sporťák)

bonulinka
28. čer 2019

Inglesina Sofia. Hluboký kočárek s velkou korbou, houpací.

katerinasli
3. črc 2019

@ttm Také jsme měli inglesinu, mohu jen doporučit. Syn v ní byl do 8m. pak také začal vylézat. Jako sporťák máme X-Lander xa. 👍👍. Jak korbu tak sporťák doporučuji.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru