Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit 🙂 Dnes jsem byla u svého dr. na prohlídce, měla bych být na začátku 12.tt. Minulý týden jsem trochu krvácela, tak jsem dostala na zavádění Progesteron besins, což by měl být „silnější Utrogestan“. Ten mám brát ještě do poloviny 13.tt. A potom mi dr. mezi dveřmi jen řekl, že PO 13.tt. mám začít užívat na zaléčení Klion. Až v lékárně jsem se dozvěděla, že jsou to antibiotika. Žádné problémy nemám, tak opravdu nevím 🤷♀️ Dr. se zatím nemůžu dovolat. Užívaly jste je, prosím, některá? A z jakého důvodu? Mám je strach je nasadit, když je vše ok.
A od kterého týdne? Nevím, jestli potom začít od 12+0 tt nebo až 13+0 tt, když na receptu bylo po 13.tt?
Moc děkuji 🙂
Děkuji 🙂 Dovolala jsem se nakonec akorát sestře, že to mám na zánět, přitom mě dr. ani neprohlížel, jen dělal ultrazvuk a žádné problémy nemám 🤷♀️ Výtok mám akorát po tom Progesteronu, jak vytéká..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To jsou nejsilnější atb, které můžeš v těhu brát, já měla záněty a kvasinky celé těhu, takže co poradna to nějaký zaváděcí globule, klion jsem stihla 2x za těhu... Začala bych brát podle letáku takže 13tt,jen pozor první 2 dny jsem to měla zvenku hodně podrážděný, prý je to normální 🤷♀️