Ahojky maminy od včera jsem na neschornce kvůli krvácení ve 2měsíci těhu. Jelikož mi zkončila rodičovská a do práce bych musela dojíždět tak mi dr. napsal neschopenku s vycházkami do 13 do 19. Můj dotaz je asi trochu divný. zítra chceme jet s malým do čestlic a mám strach aby nepřišla kontrola. Neschopenku budu dávat do zaměstnání až ve čtvrtek nebo v pátek. Moje šéfová musí přijet s dotatkem smlouvy kterou musím podepsat tak jí rovnou dám neschopenku.
kontrola může přijít až po tom co dám neschopenku do práce nebo i dříve. v práci ví že jsem na neschopence. Moc děkuji za názory.
počítám, že na sociálce to ještě nemají ani zpracované, tak tam bych se takhle brzy nebála. může tě ale přijít zkontrolovat i zaměstnavatel, a pokud tam už to vědí... ale záleží na vztazích.
@evcounek - prvních 14dnů ti neschopenku platí zaměstnavatel - takže na sociálku se posílá neschopenka až potom, takže kontrola ze strany OSSZ rozhodně být nemůže
já bych se toho nebála 😉 tak rychlé to nebude 😉 já to měla taky tak a ještě navíc mi moje gyn.Dr nabídla, že kdyby náhodou mi to někdy nevyšlo a kontrola došla, že mám nahlásit návštěvu u ní v ordinaci 😉 je to fajn rozumná ženská a má s námi těhotnými pochopení 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já myslím, že pokud máš neschopenku ode dneška, tak zítra by si ještě kontrolu neměla čekat 😉