Ahojky holky, v těhu se mi udělal syndrom karpálního tunelu - dost bolestivá věc teda - pomáhá vám na to něco, nebo nevíte, jak si s tím ulevit, je to děsný a hlavně zmizelo vám to po porodu nebo se to muselo op. řešit, děkuji za odpovědi😉
jinak teda mám teď taky potíže s rukama, zápěstím... je to tím, že jsem musela často tahat malýho. při růstu zubů nechtěl nic jinýho než nosit... a 13 kilo už se řádně pronese... po straně zápěstí se mi dokonce udělala boule, ale většinou to nebolí, jindy to během pár dnů přejde, ale je to snesitelný.
@kutcher ahojky taky mam problemy se zapestim a celkove trnuti brneni v rukou, u prvniho tehu jsem to mela v obou ale teda bolest a neprijemne to bylo pouze v noci a ted u druheho tehu to mam jen v prave a jak pise hehena nejlepsi je si to stahovat, fixovat aby se zapesti nehybalo, daji se koupit jiste v lekarne, a po porodu mi to hned zmizlo, je to prebytkem vody v tele pri tehotenstvi!!! tak snad ti to taky zabere, bolest nezmizi uplne ale aspon se kvuli toho tolikrat nebudim jak driv 🙂
@sem ahojky diky za zpravu, no je to celkem na nic ze se v tehu nic nesmi, no uz mi moc dlouho do konce tehu nezbyva tak musim vydrzet,ale je to fakt neprijemne jak casto mi ruka brni i behem dne, teda hlavne prsty, fakt doufam ze to zmizi az se mimi narodi, u dcery to tak bylo, a pak se kdyz tak podivam po tech vitaminech,a teda je ten neuromultivit vhodny?? nejak ted nevim z tve odpovedi 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kutcher Mě se to stávalo v pubertě běžně... studovala jsem uměleckou školu a často jsme několik hodin denně stáli u mal. stojanů. Dr. mi tenkrát vyhrožoval operací. tak jsem si pak dělala sama sádru, nebo pomohl kamarádčin chránič ruky, zápěstí, co měla na skejt... ta ruka se tím zafixuje. pamatuju si, že i když jsem to měla na jedný ruce, tak jsem si ani z tý bolesti nemohla stáhnout gatě na záchodku 🙂))) to byla vždycky dlouhá zaležitost 😀 na druhou ruku jsem asi byla levá nebo co 😀, že mi to nešlo.... takže já doporučuju fixovat! když zmizelo zatížení, zmizel syndrom. teď se mi to stává výjimečně (práce u počítače) a nikdy v takový míře jako tenkrát.....