Je to plodová voda? Odtéká celou noc

mimikoko
3. čer 2015

Ahoj holky celou noc nespim,,
celou noc ze mě jde průhledná voda trošku lepkava mám vždy od toho intimni vložky je to plodova voda? Ze by mě odtikala pomalu? A jak jsem byla na záchodě tak to ze mě kapalo... Ale nešlo póznat v míse co ... Mám strasne bolesti v podbřišku a v zádech tak jsem to ještě neměla .. nechci jet do nemocnice zbytečně .. protože jsem tam byla už 14 dní na magnezku tak aby to nebyl plány poplach děkuji moc

terezapetrova
3. čer 2015

@mimikoko jela bych hned, jsi v termínu, plodovka voda klidně muze odtékat po troskach a ty bolesti. Muže to byt začínající porod. V nemocnici by pro tohle měli mit pochopeni jestli ne je problem na jejich straně.. Jed pro Tvuj klid.. Nebo tam minimalne volej..

majkoz
3. čer 2015

@mimikoko Hopky hopky do porodnice!!! Takto mi začal první i druhý porod a intimku s sebou, kvůli testu 😉 Ať všechno probíhá v pohodě přeju!

lamarika
3. čer 2015

@mimikoko podle mě ti začíná porod a opravdu je to plodovka a ty bolesti kontrakce. Taky mi šly takhle dozad a poměrně dlouho jsem nevěděla, že to jsou kontrakce.
Jeď do porodnice. Ať jde všechno hladce a jste v pořádku!

renabelly
3. čer 2015

Mě taky odcházela plodová voda postupně ;) Máš ty bolesti nějak pravidelné? Zkus si počítat intervaly jak často přichází (od začátku bolesti do začátku bolesti nové).

andrrriiik
3. čer 2015

@mimikoko Může to být plodovka,já taky u druhého nepoznala,vytekla trochu,myslela jsem si,že jsem jen nestihla dojít na záchod.Ale až se malý za půl hodky narodil,pochopila jsem,že to byla asi plodová voda 🙂

renabelly
3. čer 2015

@andrrriiik za půl hoďky? Wow! To jsi rodila doma, ne? 🙂

andrrriiik
3. čer 2015

@renabelly No doma ne,ale v autě,nestihli jsme to 😉

renabelly
3. čer 2015

@andrrriiik To jsi dobrá teda! 🙂 Koukám, že máme skoro stejně staré mimčo, tak ať jste zdraví a pěkně rostete 🙂

andrrriiik
3. čer 2015

@renabelly No,a to manžel jel jak blázen,a stejně jsme dojeli už s malým 😀 Díky,vy taky 😉

mimikoko
autor
8. čer 2015

Tak holky byl to zacinajici porod 🙂 v 10:30 jsem šla k doktorovi 11 jsem byla na porodnim sále 11:30 byl malý Bryan na světě 🙂)... Byla jsem už otevřená a byla to plodova voda🙂

majkoz
8. čer 2015

Juchůůů! Velká gratulace!

terezapetrova
9. čer 2015

@mimikoko gratulace! takovéj porod bych si taky prala 🙂 at jste zdravi 🙂

andrrriiik
9. čer 2015

@mimikoko Tak to gratuluji 😉

renabelly
9. čer 2015

Super, taky gratuluji 🙂

mimikoko
autor
9. čer 2015

Děkuji moc :*
Jako porod byl suprovy 🙂 žádný nastrih žádný šití
Pokud bude další dítě doufám že to nebude pravý opak tohoto potodu hahahaha

terezapetrova
9. čer 2015

@mimikoko už jen ta délka porodu 🙂 užívej mimimko 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru