Ráda bych se zeptala, zda to, že mi vytéká cosi z prsou, je normální? Po MS jsem pár dní, antikoncepci jsem brala, takže... Jaká je pravděpodobnost, že za to může má psychika, na kterou mi byla předepsána antidepresiva? Popř., k Dr. si s tim zajít mám, nemám?
Děkuji! M
Neměla bych bejt, zajímá mě, jestli za to můžou ty prášky, nebo mám zkusit test? A jo, MS je menstruace
lejdy, určitě to nemá nic společného s antidepresivy. A ani nemusíš být těhotná. Zajdi si na gyndu.
ahoj lejdy, je to tekutina, která se neobjevuje jen v těhu. ale zajdi s tím k dr a ona tě pošle na vyšetření jsou to třeba větší mléčné žlázky já to tak taky měla i před těhu.
hm...tak potom ako pisu dievcata...tiez si myslim.
Dobrá tedy. Díky za reakce, holky
lejdy není zač každopádně si za dr zajdi není to nic vážnýho neboj se. 😉
Ahojte dievčatá. Aj moja dcéra má takýto problém. Vyteká jej z prsníkov nejaká tekutina malo to byť také do zelenkava. Bola s tým u lekára a kedže má aj iné problémy, lekár usúdil že je to nejaká chvíľková hormonálna porucha.Lenže tá porucha trvá už rok. Tak sa opäť k nemu chystá či je to v poriadku. Tehotná nieje. V každom prípade to netreba podceňovať a treba ísť na vyšetrenie.
lejdy ta tekutina by mohla být bezbarvá, nažloutlá nebo lehce bílá, ale určitě ne nějaká zelená nebo tmavá - to by nebylo dobré. Každopádně zajdi na gyndu, je to běžné, ničeho se neboj. Nechej si vyšetřit rovnou prsa pohmatem a taky sono by nebylo marné, pokud je Ti kolem 30ti.
No, u mě je to spíš čiro, bílo až žluto, každopádně se ptám i z toho důvodu, že to poměrně i bolí. Zejtra si tam skočim
já jsem byla taky na vyšetření a měla jsem to dlouho ze začátku jen když jsem si na prso zmáčkla a pak to občas teklo samo ale malinko.šla jsem na vyšetření a bylo mi 25 a tam mi zjistili že mám nějakou žlázku větší a že je to v pořádku ale na ko bys jít měla.
Kolem 30ti, jéje... 19 mi je 😉
A zabudla som, robili jej z toho výtoku aj vyšetrenia ale nič nezistili. Jeden prsník ju ale stále bolí. Tiež je z toho mimo, lebo mala aj ednometriozu- alebo ako tu píšete tú "mrchu" a snažia sa o bábenko zatiaľ bezúspešne. Aj som jej hovorila nech ide sem na túto stránku ale nechce vraj by chytila len depku.No čo už s ňou. Ak budem vedieť niečo viac dám vedieť. (Inak ja som tu už niekoľko rokov nebola- teda neprispievala som žiadnymi príspevkami). Ten môj album je pasé, nič sa nekonalo žiadna svadba. Idem ho vymazať.
lejdy neboj se. já to měla v 17 a pak mi to přestalo a nanovo takže se neboj oni tě pošlou na vyšetření a bude to ok radši to nepodcenuj ale nic to určo nebude.
Ahoj,takové potíže občas dělá zvýšený prolaktin....který se snadno upraví práškama.Poptej se své dr.na gynekologii.Když je hodně vysoký,tak pak nedochází u ženy k ovulaci.
Ahoj leidy tak ja som mala takýto výtok žltkavý stále na podprsenke a nevedela som čo to je ale náhodou ked som nemohla otehotnieť mi pri výšetrení doktor vyšetril prsia a bol to zvýšený prolaktin a ked si prečítaš pár článkou o zvýšenom prolaktine tak tam píšu že to môže byť aj zo psychiky.mne to prešlo za pár týždnov a aj som hned otehotnela.a podla mna neni vylučené ani to že to máš z antidepresív ja som pred nedávnom dostala od dr. antidepresíva xanax a tam medzi nežiaducimi učinkami je aj zvýšený prolaktin.ani som ho nebrala lebo som ho už nepotrebovala.takže podla mna to môže mať súvis.
Ahoj určo zajdi k dr.,já to měla ve dvaceti letech a byla jsem s tím i na mamologii,brali mi vzorek a testovali-a bylo to mateřské mléko!! Těhotná jsem nebyla a přesto se mi vytvořilo...ojediněle se to prý stává,já z toho byla teda pěkně paf!! 😅 Posílali mě na rentgen hlavy,souvisí to totiž přímo s něčím za uchem...teď si nemůžu vzpomenout,jak se to jmenuje...a pokud je to zvětšené,může se toto stát...Já jsem brala léky a přestalo to 🙂 😉
ahoj, ja by som ti odporucila urcite zajst za svojou gynekologickou, ja som to mala tiez a strasne som mala zvysene hormony , bol to extremne zvyseny prolaktin ktory vytvara mlieko , dala mi lieky a po mesiaci sa to upravilo
Ahoje,ja mám podobný problém,ktorý trvá už takmer 7 rokov (po druhom dietati ).Samozrejme,že som si užila vyšetrenia v tomto poradí-výter,krv na rozbor hormónov,následne mamograf a sono ☹ .Všetky výsledky boli negatívne 😀 ,ale akonáhle nastal stred cyklu boleli ma prsia a vytekala mi z nich číra tekutina a cítila som vôňu mlieka.Prestala som brať aj antikoncepciu,ale nič nezabralo a tak som si na to jednoducho zvykla 😉 .Ak si neviete rady,tak sa nebojte a navštívte svojho lekára.A teraz som tretíkrát tehotná a mlieka budem mať aj na rozdávanie.Nuž na niečo je to dobré a na niečo nie 😀
Ahoj je my 47lboly mne tez bradavky vyteka mne tez tmavsi tekutina ms naposledy v cervenci 2017 tehotna nejsem ale v prechdu take ne mimodelizni take ne
Nikdy sem tonejedla drive ale mam porad chud na sladky cokoladovy jim jogurty atd teh test negativni
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
si tehotna??? ci nie? ci? po ms?? to je menstruacia?? tak nie si tehotna??
ja osobne absolutne nerozumiem.