Ahoj maminky a tehulky,
Jsem ve 27tt+3 a mám zkraceny cipek, kazdy tyden musim na kontrolu. Mam pit magnosolv a na noc si zavadet dva cipky.
Take mam spat s podlozenym zadkem a nohama... Jenze kdyz se podlozim, hrozne me boli v krizi (na to trpim od zacatku tehu). Zkousela jsem si pod sebe davat periny, matraci nezvednu nebot mame s manzelem velke letiste. Mate nejaky typ co pouzit, nebo jak to vymyslet abych tak mohla spat a pritom nemela ty bolesti?
A mela jste nektera z vas taky zkraceny cipek, vydrzela jste az do terminu?
Dekuji za rady a odpovedi.
Podložit nohy postele a ja si davala pod kříž antidekubitni kruh , koupíš na netu nebo ve zdravotních potřebách , trosku to pomáhalo jinak bych zesilela. A u obou porodu jsem se valela po zemi nekecam ted u druhyho jsem ležela na zemi na sále nic mi na ty kontrakce do krize nepomahalo
určitě podložit celou postel nebo rošt, pak si ani nevšimneš, že máš nohy nahoře. Pokud si nějakým polštářem podkládáš nohy a zadek, věřím, že tě bolí záda, určitě to není pro ně nic vhodného...
ahoj, vicero doktoru me upozornovalo, ze lezeni s podlozenym zadkem je prezitek a smysl to nema. Asi zalezi tedy na tobe a tvem osobnim pocitu, jestli se ti tak spi lip 🙂 pokud ano, tak bych asi podlozila nohy postele, at si manzel taky uzije nebo at jde spat na gauc...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
My máme tedy také letiště,ale máme každý svou půlku oddělenou (svůj rošt) a tím pádem se dají zvednout každá zvlášť. V těhu se synem jsem musela mít také zvednutou půlku těla a tak mi manžel podložil jen můj rošt a spala jsem vlastně na nakloněné rovině....prostě na netopýra,jak jsem tomu říkala 😀 A pomohlo to dost. Děloha se odkloní od čípku,netlačí na něj a těhu je ok.