poslednich par dni mám vytok ☹ doktor je na dovolene, holky nevite nejakou radu jak se ho zbavit bez lekaře?
@findejsova1 ptala jsem se na to porodní asistentky, která vede náš předporodní kurz.. protože ho mám až moc silný. Ona říkala, že pokud je čirý tak je to v pořádku. Jde jen o to, že se naše "máňa" připravuje na porod. Kdyby byl nějak zbarvený či zapáchal tak je to špatně a zajít k jakémukoliv lékaři!
koupim si ten lactacyd a uvidim jestli se to zlepši, jinak se me nezda že by nejak zapachal, ale je to nepřijemné.
děkuji za rady a odpovědi
@findejsova1 chápu jak to myslíš.. já si připadám jako bych měla svoje dny... jak to teče.. jsem co chvilku ve vaně.. ten lactacyd mám a že by na tohle pomáhal to ne.. spíše nemáš pocit pálení a jiných nepříjemných pocitů... je to prostě intimní gel
tak volne prodejny leky super sou canesten tableta a nebo gynopevaryl,jeee pardon až ted em si všimla že jsi 26tt tak to jedine k lekaři musi dat neco n předpis taky sem tam s tim byla a nesmí se v tehu ani rosalgin
Doporučuji Lactofeel. Je to gel v tubách, každá dávka balená zvlášť. Má normalizovat pH v pochvě a tím zabránit množení kvasinek a podpořit obnovení "přátelských" bakterií.
Může se používat i v těhotenství. Úleva a zlepšení přijde druhý nebo třetí den.
Mě první dva dny štípal, protože jsem měla na kůži prasklinky, ale vždy jen chvíli po aplikaci.
Výtok přestal 3 den.
Užívání je celkem na sedm dní.
Lactacyd má při mnohých typech infekce až opačný efekt - mě přišlo prostředí v pochvě po něm přesušené, už bych si ho pro sebe nekoupila.
já měla jen slabý svědivý výtok ... zkusila jsem vynechat cukr (všechno přislazované), omezila ovoce a nasadila čaj z kontryhele ... no nějak se to stabilizovalo ... 😵
Ahoj , BORAXOVé GLOBULE!!to je zázrak!!!týden jsem měla výtok, svědění , pálení, byla u mudra a ten mi na to nic nenapsal, asi si říkal, že to je vpohodě...další noc byla katastrofa...pak mi jedna známá poradial tyhle globule a já druhou noc děkovala Bohu , že dal světu člověka, co tuhle věc vymyslel!!!!🙂)prostě skvělá pomoc🙂 at to brzo přestane.Pa
Já na to taky trpím. Gynekoložka mi řekla, že to není úplně dobrý, ale je to normální. V těhotenství se výtoky nadměrně objevují.
Čirý nezapáchající výtok je normální. Na radu gynekologa jsem používala probiotické tampony Elen, stačil mi jeden denně na dopoledne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
co nejaky canestengel, ci jak se to jmenuje? urcite lactacyd na intimni hygienu. Zadny dlouhy koupani a ne v horke vode. občas me to taky trapi. a zadny rybníky.