Přeji pěkný den, jak dlouho jste čekali na výsledky prvního screeningu? Byla jsem včera na Veveří v Brně a řekli že výsledky budou ještě ten den do 20:00. Přes heslo mi to ale tvrdí že ještě není v systému. Ani dnes ráno tam výsledky ještě nejsou.... Stalo se někomu že se třeba špatně sparovalo heslo? Díky... Jsem nervózní, v mým věku už to není sranda... I když podle utz vše vypadá v pořádku
Ten den hned volali a dostala jsem i lísteček,kde bylo heslo a hned večer byly i výsledky na mejlu.
Tak výsledky už mám, zapomněli mi říct že před to číslo už se nepíše to NT 😀 tak mi to řekla do telefonu a hned jsem se dívala... Jsme negativní... 1/11300
@mamal34 Byla jsem tam teda uz v zari a na zacatku vysetreni, kdyz mne brali krev se me zeptali, jestli chcu vysledky mailem. O heslu nepadlo ani slovo. Byla jsem tam rano a vecer mne volali vysledky na mobil a hned potom to doslo i na email. Urcite bych si tam zavolala.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mamal34 Já byla na screeningu tehdy hned ráno, do 17.00 mi volali a druhej den mi přišly výsledky do mailu