Infekce?

mikosa
23. kvě 2021

Ahojky holky... mám takový dotaz..jsem ve 24tt..najednou mě začala svědit...jakoby poševní vchod..i partner má problém.. loupe se mu a svědí.. těhotná jsem po třetí a žádné problémy nebyli.. ale..mám trošku obavu.. přišlo to den dva po chlapove rozlučce.. na které měl striptérku..ale nějakou.. lehkou ženu..nechci ho obviňovat ..ale napadlo mě jestli s ní něco neměl a nemůže to být z toho..🙄 díky za odpověď

kuttu
23. kvě 2021

@mikosa Za me kvasinkova infekce...u obou

mikosa
autor
23. kvě 2021

@kuttu no ale z čeho? Do té doby nebyl žádný problém..🤔

alokina
23. kvě 2021

@mikosa to bych nepřežila 😱

mikosa
autor
23. kvě 2021

@alokina tak tvrdí že nic nebylo..a já se mu snažím věřit ale .je to divné..najednou zrovna po..

bara88
23. kvě 2021

tak samozdřejmě to může být z toho ale ani nemusí.ty ho znáš a musíš vědět jestli by ti něco takového udělal .jinak teda musí mít fakt super kamarády když nějakou takovou domluví

mikosa
autor
23. kvě 2021

@bara88 no právě... já počítala že tu bude nějaká normální "profi" ale nakonec to byla nějaká no.. trenky mu prý svlikla.. prý po tanci chtěla vydělat tak nabízela sex.. prý ji ale hned po tanci vyhodili..🙄 tak snažím se mu věřit..ale je to divné a hlodá to ve mě..

carmenz
23. kvě 2021

@mikosa Hele já trpím na kvasinky v těhotenství normálně, i kolegyně z kanclu to tak měla. Taky je vyšší konzumace sladkého, ta nerovnováha atd., může to vzniknout z toho. Kdyby s ní něco měl, přece nepřizná, že ho svědí taky, si myslím. Buď v klidu, ale přeléčit to chce oba, jinak se to má tendenci vracet.

mikosa
autor
23. kvě 2021

@carmenz já právě ne.. těhotná jsem po třetí..a celou dobu nic..až asi dva dny po že rozlucce ..proto mi to přijde divný..

amazonkajanik
23. kvě 2021

@mikosa paradoxně, víme že chlapi jsou někdy čuňata, mohl si podat ruku s frajerem, který to má, po malé potřebě si neumyl ruce a přenesl to na partnera, který následně šel též vykonat potřebu a přenos dokončen. Nemusel být hned nevěrný. I kapavku a syfl lze "chytit " z prkenka, proto se na veřejných wc radí, si nesedat ...

klokanka31
23. kvě 2021

@mikosa Já bych teda chlapovi nevěřila. Striptérky/striptéry na rozlučkách nechápu, ty ještě těhotná a tvůj chlap si nechá sundat trenky? Klobouk dolů jak jsi tolerantní, u mě by chlap nestačil balit kufry.

mikosa
autor
23. kvě 2021

@klokanka31 no já taky radost neměla..ale všichni ze mě dělají hysterku mno..😅🙄sice tvrdí že se nic nestalo..ale jak to mám vědět když mi lhal i o tom že tu nějaká byla i když sem jasné řekla že to vím.. všichni tvrdí že se nic nestalo..ale já v téhle situaci teď prostě nevím..

lv
23. kvě 2021

Co se svěřit na gynde, pozadat o stěry, třeba by to ukazalo, zda jde o nerovnovahu prostredi, nebo nejakou nakazlivou infekci.

mikosa
autor
23. kvě 2021

@lv a co z toho ukáže jestli je to mnou nebo mě podvedl..

klokanka31
23. kvě 2021

@mikosa Pokud by to byla nějaká pohlavní nemoc tak bys aspoň měla jasno...

petramana
23. kvě 2021

@mikosa to ta "stripterka" byla u vas doma??!!?? 🧐

lv
23. kvě 2021

@mikosa ano, možná, právě proto bych to probrala na gynde.

mikosa
autor
23. kvě 2021

@petramana ano 😭

mikosa
autor
23. kvě 2021

@klokanka31 že by to byla nějaká vážná pohlavní nemoc se mi nezdá.. spíš nějaké ty kvasinky nebo něco..ale je divne že nic nic a najednou po jeho rozlučce..🤔

drep
23. kvě 2021

@amazonkajanik kapavku ani syfilis nelze chytit z prkénka, proto je to std, protože se přenáší stykem. Můžeš je chytit i jinými praktikami (viděla jsem na infekci na bulovce kapavčitou angínu), ale prkénko je městská legenda a výmluva nevěrníků

dominge
Autor odpověď smazal
Zobraz
klokanka31
23. kvě 2021

@mikosa Snad to nebude nic vážnýho...a asi bych si rozmyslela jestli si takovýho chlapa brát, když se ti snažil lhát, a ještě říká že se nic nestalo.

mikosa
autor
23. kvě 2021

@klokanka31 lhal bo tom že btam nebyla..jestli něco bylo to ví jen on..🙄

amazonkajanik
23. kvě 2021

@drep aha, tak díky za info. No u nás se v jednom baru šířil syfl a pamatuji, že to tam komplet dezinfikovali, tak mě to utvrdilo v tomto "faku " dalo by se říci ...Ale u kvasinkove infekce může dojít k přenosu i jinak,než pohlavně ,ne?!

drep
23. kvě 2021

@amazonkajanik kvasinky nejsou ani moc std, to je spíš tzv. Oportunní infekce, takže ji málokdy má úplně zdravý člověk, já třeba v těhotenství (kdy se přirozeně snižuje imunita, protože nosíš imunitně nekompatibilní dítě) měla vaginální mykózy furt. Od té doby je občas mám při větších vyčerpání.

mikosa
autor
23. kvě 2021

Holky já nechci být za žádnou hysterku...ale něco takového..že mě svědí.. mám poprvé..tak mě to plaší samo o sobě..a ještě když se to ukáže zrovna v době po rozlučce..🙄já mu sice věřím.. snažím se..ale zaráží mě to..ale pochybuju že by doktor poznal jestli je to tím že zasunul nebo něco..jinde.. to bych se asi stejně nedozvěděla..

bara88
23. kvě 2021

@mikosa hele jestli mu jinak věříš tak bych se v tom asi nerýpala ale to že byla u vás doma to by mě teda štvalo

mikosa
autor
23. kvě 2021

@bara88 taky že štve..ale sem prý hysterka protože se nic nestalo 🙄

bara88
23. kvě 2021

@mikosa to jako řekl on jo?tím tuplem by mě teda nasral,je mi to líto že tohle musíš řešit☹jao radit ti ho kopnou do zadku je blbost protože nevím jak se chová jindy,pokud to byl jen takový přešlap tak bych se snažila zapomenout no

mikosa
autor
23. kvě 2021

@bara88 tak bylo jich tu osm..tak..snad..a ještě když najednou tohle..ale všichni tvrdí že k ničemu nedošlo..

pampeliska1313
23. kvě 2021

Já teda kvasinkovou infekci měla taky a partner mě nepodvedl, v těhotenství je to docela častý - dle mého gynekologa. Prostě se to poševní prostředí různě mění apod. nebo stačí mít těsný, nebo neprodyšný spodní prádlo a je to na světě.;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru