Ahoj, zajímal by mě váš názor, popřípadě zkušenosti ohledně Imunoru. Hned po otěhotnění jsem volala svému doktorovi, kvůli jediné kontraindikaci při braní Imunoru a tou je právě těhotenství. Doktor mi řekl, že se nemám obávat a dál jej užívat, že už má plno těhotných, které to braly. Tak ho stále beru také. Mám jej předepsaný z důvodu vzácného onemocnění. Asi to má větší benefit ho brát i během jiného stavu… Jenže se mi začalo blbě vyvíjet miminko. Myslíte, že to má na to vliv? Vyrábí se z vepřové krve. Na vše ostatní si dávám opravdu pozor..
Mě imunor v těhotenství vysadili hned... Říkali že ho těhotné nesmí... Dostala jsem ho až jsem přestala kojit.
Ja ho v tehotenstvi brala, imunolog mi ho nasadit oo prodelani brutáni chripky, dr v kazdem pripade posuzuje mozna rizika a prinosy, pokud vyhodnoti ze je prinos vyssi nez riziko doporuci uzivani i leku i pres mozne nezadouci ucinky ci kontraindikace, pak uz zalezi jen na duvere mezi lekarem a pacientem…
@1pomnenka .. šlo by to napsat lépe. Vstávám ve 4h do práce, jindy nemám čas. Rozhodně to není kvůli nespavosti a strastem kvůli léků. Snažím se pouze přijít na důvod, proč máme riziko vvv. Zda má někdo zkušenosti. Nemáte? Nereagujte. Děkuji 🙂
@jannym super, moc děkuji za odpověď 🙂. Svému lékaři každopádně důvěřuji, jen přemýšlím, co je původce rizika vvv.. jelikož si na vše dávám pozor, je to mé první těhotenství, tak mě napadlo, že se pro jistotu poptám ostatních 🙂
To jako vážně? Až na důvod rizika VV někdo přijde, dostane nobelovku. Vždyť riziko stoupá i s věkem, může tam být spousta faktorů. Držím pěsti, ať na to přijdeš.
@1pomnenka to teda..právě že věkem to nebude, není mi ani 30.. děkuji moc🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zase nějaký troll, co v 5 ráno nemůže spát, nudí se a řeší blbiny! No a co, jiné léky se vyrábí z jedovatých rostlin, i tak ty léky léčí, nejsou jedovaté. Vepřová krev je jedlá, není jedovatá, normálně se z ní vaří a pokrmy jí i těhotné. Hlavně klid!