Ahoj, hubly jste v těhotenství? já jsem v 13.tt a už mám dole 6,5 kg (za 6,5 týdne) kvůli zvracení a nevolnostem a jsem z toho docela vynervovaná..má to některá taky tak?
@nomidlo díky trochu za uklidnění, měla jsem velmi mírnou nadváhu, ted už nemám..no 1. trim screening mě teprv čeká, tak uvidím,..ale právě, že se ho z tohoto důvodu docela bojím..
U prvního jsem zhubla 12 kg.Hodne jsem zvracela a taky skoncila na kapackach.Maly byl v pohode.Ted jsem zhubla 5 kg a uz je mam zpátky,tak jsem zvedava kolik jeste di konce těhotenství priberu 🙂
@zmrzlinka ježiš..no s kapačkama nestraš..ale k těm se snad "nedopracuju"
@kralicekkralikarna pro mne to byla neskutecna uleva.Pomohli mi.Ale nepreju Ti to.Drz se.
@zmrzlinka díky!
V kazdem ze 3 tehotenstvi jsem sla s vahou dol kvul zvraceni a nevolnostem. Ani do porodu jsem tu vahu zpet nenabrala na hodnotu pred otehotnenim. Ted po porodu jsem minus 10 kg oproti vaze pred otehotnenim.
@kuratkol a všechny děti se narodily v pořádku?víš co, já to nějak zvládnu, hlavně abych neublížila malému..
Ahojky, já jsem teď minus tři kila a teď se váha zastavila. Nezvracím, ale nevolnosti mám téměř celý den. Nadváhu nemám, ani jsem neměla. Okolí zatím o těhotenství neví a chválí mě, jak teď vypadám super :D Necítím se tak, ale asi mám dobrý make-up a umím se přetvařovat nebo co... U prvního jsem nabrala 23 kilo, tak doufám, že tentokrát to nebude tolik.
Ahoj,nic si z toho nedělej. Miminko si vezme i tak co potřebuje. Já to prozvracela do konce 7.mesice, 8.mesic zaclo nechutenství,takze jsem jedla jen sporadicky teď začínám 36tt a přibrala jsem díky tomu,ze měsíc nezvracim 3,5kg. Přeji ti ať to brzy přejde,je to hnus pořád zvracet,ja nebLa schopna fungovat a nic. Zkus alespoň hodně pít a trochu teda pomáhá led. Cucej kostku ledu. Jinak sem vyzkoušela všechno co šlo a nepomáhalo to. 😉
Najprv som chudla kvôli značnému nechutenstvu a nevoľnostiam. Zhodila som 4.5 kila a ešte teraz v 22 tt mám stále mínus jedno kilo.
Nebuď vystresovaná, někdo to prostě tak má. Já měla u prvního dítka v den porodu -4kg proti váze před těhotenstvím a u druhýho -3kg. Prostě jsem se nemohla přejídat a jedla mnohem menší porce (a taky měla nadváhu před těhotenstvím). Ale nikdo to moc neřešil, děti prospívali.
@kralicekkralikarna Jasne, po porodu apgar skore 10-10-10. Vyvojove v pohode nebo dopredu. V tehotenstvi hubnou predevsim silnejsi holky, coz ja jsem.
Ja jsem sice nezvracela, ale přesto jsem že začátku zhubla 6kg. Kolem půlky jsem začala pomalu váhu nabírat zpět a nakonec jsem měla o trochu navíc než před tehotenstvim. Malý se narodil v pořádku, normálně v termínu, s váhou 3420g.
děkuji dámy za uklidnění..už mi z toho jebe..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hubla jsem v podstatě asi až do 23 týdne, dohromady -9. Teď už se tu zpomaluje a váha v podstatě stojí. Pokud dítě dle ultrazvuku prospívá a roste, případně pokud máš trochu nadváhu, tak bych se opravdu nebála.