Dobrý den chtěla bych se zeptat,jsem 33 týden a včera jsem měla s partnerem pohlavní styk.po kterým sem pak chvíli krvácela. Pak to přešlo a teď jde ze mě jakoby takový hnědý hlen . Je to normální nebo mám radši navštívit Dr. Děkuji
Aha, děkuji tak radši zítra navštívím Dr. Dnes tam bohužel není
Mohl zakrvácet po styku jen čípek, ale může se jednat i o část hlenové zátky.Vzhledem ke 33tt.bych určitě navštívila lékaře, aby na čípek koukl.
Mě spíš napadlo, že jestli ten hnědý hlen není "stará krev" + výtok... Já jsem 32tt a ten výtok mám teda velký..a pokud jsi krvácela, tak třeba by to mohly být i zbytky krve, která další den už není červená..... A jinak jsi ok? Nic tě nebolí? Kdyby to byla hlenová zátka, tak ta muže odcházet i několik dní/týdnů před porodem.
Ahoj 🙂 myslím, že to byla hlenová zátka, a neplašila bych, mě odcházela postupně 2 měsíce před porodem 😉
@martaskaaa nebolí mně nic a jsem v pohodě,tak snad to bude ok 😊
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s krvácením v těhotenství.Jsem 10 tt a dnes ráno ze me vytekla světle růžová voda,jako většinou když jsem měla dostat ms.Byla jsem u dr ale nic na ulz neviděla,prý je minco v pořádku ale stejně bych byla klidnější kdybych slyšela názor někoho kdo měl něco podobného.Dekuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lucka028 pravdepodobne odchádza hlenova zatka