Hematom v 6+4tt. Máte zkušenost?

007renda
31. říj 2023

Ahoj holky, dnes jsem začala krvácet (tmavá krev). Jela jsem na gyndu. A zjistili mi hematom 19×5mm nad embryem. Embryo je v děloze se srdeční akcí. Mam Ascorutin, Clexane a klidový režim na lůžku do další kontroly. Máte s tím někdo zkušenosti? A proč se hematom dělá?🙄

majaveja
31. říj 2023

Ahoj, nevím, proč se dělá, ale měla jsem ho v 7.týdnu také. Jak byl velký, už nevím, ale postupně odkrvácel. Další se mi udělal někdy ve 20. týdnu. Vždy mě to dost vyděsilo, ale těhotenství dopadlo dobře a synek, který se z něj narodil, už chodí do první třídy 😉. Držím palce!

lenicka134
1. lis 2023

Hematom se může udělat po úderu, nebo se na příčinu nepřijde. Většin hematomu zmizí bez vlivu na těhotenství.

tvojkaa
2. lis 2023

Hodně se dělají po IVF, ale můžou se vyskytnout i v přirozeném těhu. Nad plodem je vždy nebezpečnější, odpočívejte, hlavně netahat něco těžkého. Já ho měla také a odešel sám, mimi to zatim zvladlo, brala jsem to stejné jako vy a ještě k tomu hodně vysoké dávky vitaminu C.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru