Ahoj holky.
Jsem 10+2 a včera večer jsem měla silny, řídký vytok nahnědlé barvy. Úplně jak obarvená voda, jedna velká dávka. Pak v noci velké bolesti břicha, že jsem téměř nespala. Ráno jsem zakrvacela.
Jeli jsme na pohotovost a tam mi dr řekl že mimco je zatím v poradku a vedle něj menší hematom (8×12mm), který se čistí. Mám brát utrogestan a ascorutin.
Teď trochu špiním, občas když jdu na záchod, tak vyjde pár kapek tmavé, husté krve (což jsem četla, že je u hematomu normální)
Jen mi nesedi to, jak silné mám bolesti, uz 24 hodin v kzse. Zatím jsem tak silné a neustálé bolesti břicha nikdy nezažila, ani při minulém potratu v 7tt. Tak jsem z toho trochu nervózní (v tomto těhotenství jsem měla už hematom 3×5cm, ten se vstřebal, ale zdaleka tolik nebolel).
Myslíte, že je tak výrazná bolest z hematomu normální?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já když měla hematom ,tak teda nebolel,jen to špíněni,krvácení hnědou krvi,ta bolest mi tam moc nesedí,nechci strašit ,ale pokud je to doprovázení bolesti může jít o počínající potrat
Držím palečky ať je vše o.k