Hematom a silné bolesti. Myslíte, že je to normální?

yrre
3. zář 2022

Ahoj holky.
Jsem 10+2 a včera večer jsem měla silny, řídký vytok nahnědlé barvy. Úplně jak obarvená voda, jedna velká dávka. Pak v noci velké bolesti břicha, že jsem téměř nespala. Ráno jsem zakrvacela.
Jeli jsme na pohotovost a tam mi dr řekl že mimco je zatím v poradku a vedle něj menší hematom (8×12mm), který se čistí. Mám brát utrogestan a ascorutin.
Teď trochu špiním, občas když jdu na záchod, tak vyjde pár kapek tmavé, husté krve (což jsem četla, že je u hematomu normální)
Jen mi nesedi to, jak silné mám bolesti, uz 24 hodin v kzse. Zatím jsem tak silné a neustálé bolesti břicha nikdy nezažila, ani při minulém potratu v 7tt. Tak jsem z toho trochu nervózní (v tomto těhotenství jsem měla už hematom 3×5cm, ten se vstřebal, ale zdaleka tolik nebolel).
Myslíte, že je tak výrazná bolest z hematomu normální?

lady742
4. zář 2022

Já když měla hematom ,tak teda nebolel,jen to špíněni,krvácení hnědou krvi,ta bolest mi tam moc nesedí,nechci strašit ,ale pokud je to doprovázení bolesti může jít o počínající potrat
Držím palečky ať je vše o.k

ele_nka
4. zář 2022

@yrre já měla hematom mimo těhotenství a bolesti jsem měla poměrně velké.

yrre
autor
6. zář 2022

@lady742 nakonec jsem začala krvácet, na ultrazvuku srdíčko bilo, teď ležím v nemocnici, krvácení ustalo, koncem týdne prý kontrolují. No uvidíme.
Děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru